„Nauja virtuali knyga prieš žiemos šventes tapo tradicija, kuria labai džiaugiuosi. Tai padėka ir dovana mano knygų skaitytojams, DELFI laidų žiūrovams, instagramo sekėjams ir visai mano kūrybą stebinčiai bendruomenei. Kaip ir kasmet knygą galima vartyti nemokamai planšetėje, telefone, kompiuterio ekrane ir bet kuriuo paros metu, iš bet kurio pasaulio kampelio“, – atsiųstoje informacijoje pasakoja Alfas.

Šefas sako šiemet ir vėl norėjęs padovanoti naujų idėjų ir receptų šventėms. Nori įkvėpti drąsos ne tik laikytis jaukių tradicijų, bet ir nebijoti jas savaip patobulinti – išsikepti kitokių kūčiukų, kisielių virti ne tik iš spanguolių, bet ir, pavyzdžiui, iš vyno. Ir namus Alfas kviečia puošti atsakingai ir kuo natūraliau, kad būtų kuo daugiau lengvo jausmo, o po švenčių – kuo mažiau šiukšlių.

Šių metų virtualios knygos raktažodžiai yra šie: #KartųKalėdos, #SukurtaDalintis, #7ingredientai.
Knyga pavadinta „Kartų Kalėdos“, nes Alfas jai atidavė savo svajonę matyti prie šventės stalo kartu susėdusias skirtingas kartas – nes, sako, skaniausias juokas ir skaniausias maistas yra tas, kuriuo pasidalini su kitu.

Receptai sukurti iš 7 ingredientų, taip Alfas tarsi pratęsia elektroninės vasaros knygos tradiciją, tik žiemos versijoje – tradiciniai (spanguolės, aguonos, silkė) ir kiek netradiciniai, bet tikrai žiemiški ingredientai, pavyzdžiui, kopūstas.
„Kopūstas šventėms? Taip! Bent kartą išrenkime kopūstą šventėms iki apatinių!“ – kviečia maisto virtuozas.

Virtualią knygą „Kartų Kalėdos“ galite vartyti čia.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją