Netikėta renginio idėja

„Delfi TV virtuvėje“ vykusiame renginyje šefas A. Ivanauskas kvietė pasinerti į neeilinius potyrius. Aklos degustacijos metu svečiai užrištomis akimis ragavo keturis skirtingus patiekalus iš naujojo „Delfi TV“ laidos „Receptų receptai“ sezono. Dalyviai turėjo atspėti, kuo šįkart juos nustebino garsus kulinarijos asas ir kokius slaptus ingredientus gamindamas skanėstus jis pasitelkė.

„Žinoma, kad svečiai būtų saugūs, visus patiekalus ragavome su šaukštu. Apsidraudėme, kad neįvyktų jokių nelaimingų atsitikimų“, – šypsodamasis renginio akimirkas prisimena A. Ivanauskas.

Pasiteiravus, kaip kilo geros nuotaikos ir atradimų nestokojusio renginio idėja, A. Ivanauskas pasakoja, kad dažnas iš mūsų sužinoję, ką valgysime, iš anksto turime tam tikrų nusistatymų. Pradedame sukti galvą, jog vienus ingredientus mėgstame, o kitų ne, todėl kai kuriuos patiekalus norime išbandyti, o kitų iškart nusprendžiame neragauti.
„Lygiai taip pat yra su matymu. Kai matote, kad tam tikrame patiekale yra petražolės, jei jas mėgstate – viskas gerai ir jį valgysite, tačiau jei ne – susidarote įspūdį, jog šis patiekalas jums nepatiks. Tačiau, kai valgome nežinodami ką, uždengtomis akimis, neturime išankstinio nusistatymo ir mūsų receptoriai veikia visai kitaip. Taip galime atrasti naujus skonius, derinius, kurių galbūt niekada nebūtume išdrįsę paragauti kasdienybėje. Tokiu būdu valgydami galite patirti daugiau pasitenkinimo nei iškart pamatę patiekalo vaizdą ir sužinoję, ką valgysite“, – mintimis dalijasi virtuvės šefas.

Į išskirtinę degustaciją „Delfi TV virtuvėje“ buvo sukviesti laidos „Receptų receptai“ kūrėjai ir partneriai. Tarp jų – „VMG“ komandos bei kokybišką maistą ne ką mažiau mylinčių bendrovių „Mantinga“,„IKI“, „AEG“ ir „Electrolux“ atstovai.

Naujoms idėjoms atvira erdvė

Naujais skoniais mėgautis drąsinusi degustacija tamsoje vyko stilingoje „Delfi TV virtuvės“ filmavimų studijoje, kurioje kuriamas turinys „Delfi“ kanalams: portalui, „Delfi TV“ televizijai, „Youtube“ platformai ir socialiniams tinklams. „Delfi TV virtuvės“ interjeras žiūrovams puikiai pažįstamas iš tokių laidų kaip „Delfi rytas“ ar „Receptų receptai“.

Prieš metus šalia redakcijos „Delfi“ įrengta „Delfi TV virtuvė“ yra atvira visiems savo šedevrus filmuoti norintiems kūrėjams: maisto blogeriams, virtuvės šefams bei kitiems kulinarijos entuziastams.
„Delfi TV virtuvė“ yra skirta įvairiems projektams, laidoms, nedideliems renginiams ir pristatymams. Įdomu ir tai, kad čia verdantį veiksmą turi galimybę pamatyti visi. Užsukę į „TV Coffee House“, kur įsikūrusi ne tik „Delfi TV virtuvė“, bet ir kavinė „Caffeine“, gerdami gardžią kavą žiūrovai gali išvysti, kaip vyksta filmavimo darbai, o po jų net pabendrauti su laidų kūrėjais bei svečiais.

„Šeštadieniais 11:00 val. per „Delfi TV“ žiūrėkite laidą „Receptų receptai“ ir gaminkite joje rodomus receptus. Juos kuriame jums tam, kad greitai ir paprastai galėtumėte savo virtuvėje pasigaminti pačius populiariausius ir mėgstamiausius patiekalus“, – sako žinomas „Delfi TV“ veidas A. Ivanauskas.
Norėdami pasinaudoti „Delfi TV virtuvės“ suteikiamomis galimybėmis rašykite el. paštu rinkodara@delfi.lt. „Delfi TV virtuvė“ veikia verslo centre „Vertas“, esančiame Gynėjų g. 16, Vilniuje.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją