Kulinarinius rekordus mušančioje laidoje bus sugriautas mitas ir įsisenėjęs stereotipas, jog šakočiui gaminti reikia specialios įrangos ir žinių. Nepatikėsite, bet Jums tereikės grilio bei Alfo recepto, kad namuose, iškyloje ar prie upės – kaip tai padarė Alfas prie Baltojo tilto – galėtumėte mėgautis Jūsų pačių gamintu mini šakočiu. Taip, ir Jums tikrai nepasigirdo! Tai bus tikrų tikriausias, ant šakos keptas, visų taip mėgstamas ir neatsivalgomas šakotis, rašoma pranešime spaudai.

Pirmą kartą Alfo laidoms pasitelkta speciali amunicija. Šį kartą laidos filmuotos ne tik kameromis, bet ir specialiais dronais, kurie pagyvins vaizdą ir suteiks laidai dar daugiau išskirtinumo bei šarmo.

Alfas Ivanauskas

Iš viso laukia daugiau nei 23 laidos, kurių metu kultinis šefas atskleis naujausius ir skaniausius vasariškus receptus: taip visų mylimi bulviniai blynai, žuvis kepta ananase, be galo sultingi kepsniai, įspūdingiausi mėsainiai, gaivinantys kokteiliai bei, žinoma, vasaros hitas – šaltibarščiai ir ledai, kurių tikrai dar nebūsite ragavę.

„Kiekvienais metais noriu parodyti, jog vasara yra tobulas laikas gaminti visur. Neapsiribokite savo namų virtuve ar sodo terasa. Iškylą galite iškelti bet kur: tiek namuose, tiek kieme ar miške, o šiais metais įrodysiu, kad tam puiki vieta gali būti ir miestas. Man svarbu, jog mano patiekalai Jus ne tik nustebintų, bet taip pat noriu, kad gamindami pajaustumėte, malonumą ir pamatytumėte, kad ir tą patį klasikinį šašlyką galima paruošti kitaip“, – Alfas Ivanauskas.

Šią vasarą Jūs sužinosite ne tik, kaip pasigaminti visus pakerėsiančius patiekalus, bet galėsite laimėti šaunių prizų ir dovanų bei ZYLE grilį. Likite su naujausiomis šefo laidomis „Alfas čirškina mieste“ antradienį ir trečiadienį 10:30 val. DELFI feisbuke ir portale, o šeštadienį 10 val. ir per DELFI TV. Iki pasimatymo ir čirškinančios visiems vasaros!

Čia galite pamatyti pirmąją vasaros laidą, kaip pasigaminti mini šakotį:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją