„Šiandien ryte gaminau pusryčius ir šeimai prikepiau blynų. Blyneliai gavosi minkšti, purūs ir labai skanūs. Išbandykite šių gardžių blynų receptą, kurie dealiai tiks ir rytojaus Užgavėnių stalui!“, – siūlo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta Kudopčenkienė ir dalijasi savo receptu.

Odeta Kudopčenkienė

Blynai su maskarpone

Ingredientai: 1 stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, pusė stiklinės pieno, 250 g maskarponės (tinka ir rikota), 3 šaukštai cukraus, 1 šaukštelis vanilinio cukraus, 1 šaukštelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos.

Gaminimo eiga:

  1. Dubenyje sumaišome persijotus miltus, kepimo miltelius ir druską.
  2. Kitame dubenyje išplakame kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi, pienu ir maskarpone.
  3. Masę pilame į dubenį su miltais ir atsargiai maišome, kol masė taps vientisa.
  4. Įkaitiname keptuvę su trupučiu aliejaus ir kepame blynus.
Blynai su maskarpone
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją