Pasak laidų vedėjos, ji labiausiai mėgsta gaminti kompanijoje, kuomet kartu yra bičiulių kompanija ar šeima. „Tačiau turiu pripažinti, kad nebūnu toje kompanijoje pagrindinė šefė. Palieku tai labiau kūrybiškiems virtuvėje žmonėms. Nors retai, bet būna nuotaika gaminti ir vienai – pasileidžiu mėgstamą muziką, gaminu, būtinai gražiai paserviruoju stalą – savotiškas pasimatymas su savimi“, – pasakojo ji.

Kristina taip pat sakė, kad dažniausiai namuose gaminti renkasi paukštieną, o kiaulieną ar jautiena valgo nebent restorane. „Kadangi nesu labai kūrybiška virtuvėje, susirandu keletą receptų, kuriuos nuolat kartoju; kai nusibosta – ieškau naujų. Pusryčių nevalgau, dieną pietauju darbe, o jei gaminu – tai tik vakarienes.

Kristina Ciparytė

Man svarbiausia, kad patiekalas atitiktų kelis kriterijus – pakankamai sveika, greitai pagaminama ir, žinoma, skanu. Šiltuoju metų laiku gaminu įvairias salotas. Šaltuoju metų laiku atradau troškinius su vištiena ar kalakutiena. Daug sezoninių daržovių, šiek tiek vištienos, tinkami prieskoniai ir per 20 min. pasigamini vakarienę. Žinodama, kad atvyks svečių taip pat nesiverčiu per galvą – maisto užsakau arba gaminame ką nors visi kartu“, – pasakojo pašnekovė.

Šįkart įvairių idėjų, kaip įdomiai ir nekasdieniškai paruošti vištieną, galėsite pasisemti ir laidoje „Receptų receptai“!

„Delfi TV virtuvė“ veikia verslo centre „Vertas“, esančiame Gynėjų g. 16, Vilniuje. Norintieji šioje erdvėje filmuoti savo maisto šedevrus, daryti pristatymus ar kitus renginius, jau dabar gali rašyti el. paštu rinkodara@delfi.lt.

„Delfi TV“ eteryje laidą „Receptų receptai“ galite stebėti kiekvieną šeštadienį 9.30 val. „Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją