Taip, tai tiesa: astrologija gali patarti įvairiausiose srityse, pradedant labiausiai tinkamu Helovino kostiumu bei tobuliausiais picos priedais ir baigiant geriausiu hobiu pagal jūsų Zodiako ženklą, rašo rd.com. Su žvaigždėmis galite konsultuotis ir svarbesniais klausimais, pavyzdžiui, kokios veislės šuniukas labiausiai tiktų jūsų Zodiako ženklui.

Šį kartą kreipėmės į astrologę Stina Garbis, kad išsiaiškintume geriausią rudeninį gėrimą kiekvienam Zodiako ženklui. Ar grožėtumėtės rudens spalvomis, rinktumėte obuolius, kramsnotumėte mėgstamus rudens sausainius ar ieškotumėte saldainių Helovinui, ruduo yra puikus metas paminėti rudens šventes gėrimu, kuris buvo pagamintas pagal jūsų Zodiako ženklą.

Avinas (kovo 21 – balandžio 19): karšta indiška arbata (chai)

Ką patiektumėte nesuvaldomam Avinui, kad numalšintumėte jo nepatenkinamą troškulį nuotykiams? Avinas yra vienas aštriausių Zodiako ženklų (ne veltui jo spalva yra ryškiai raudona), todėl jis įvertintų puodelį aštraus gėrimo. „Avinams reikia kažko aštraus ir intensyvaus, skleidžiančio įvairiausius aromatus“, – sako profesionali aiškiaregė ir astrologė Stina Garbis. Ji nurodo, kad tokiems Avinams kaip ji pati idealiausias gėrimas yra indiška arbata chai, pasižyminti intensyviais gvazdikėlių, imbiero, cinamono, kardamono ir pipirų grūdelių aromatais.

Karštas vynas

Jautis (balandžio 20 – gegužės 20): karšta kakava su zefyrais

Koks gėrimas tobulai tiktų gimusiems po antruoju Zodiako ženklu? S. Garbis sako, kad Jaučiai yra ramūs ir mėgstantys jaukumą, todėl juos sužavėtų dailus karštos kakavos puodelis su keliais viršuje plūduriuojančiais zefyrais. „Jaučiai įniktų į prabangų puodelį karštos kakavos ir būtinai pageidautų zefyrų“, – teigė ji.

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20): putojantis azijietiškų kriaušių ir imbiero gėrimas

Dvyniams – nerūpestingam, bet protingam Zodiako ženklui – S. Garbis rekomenduoja rinktis putojantį azijietiškų kriaušių ir imbiero gėrimą. „Sumanūs ir protingi Dvyniai mėgsta madingus, aukštesnės klasės gėrimus, kurie putoja“, – pažymi ji, pridurdama, kad šie „socialiniai drugeliai“ rudens dienas leidžia bendraudami su draugais ir plėsdami savo akiratį.

Vėžys (birželio 21 – liepos 22): Vienos kava

Ilgesingiems, susimąsčiusiems ir rūpestingiems Vėžiams patinka nostalgija. Jiems pasisekė (juk, pagaliau, rudenį būna sėkmingiausios šio Zodiako ženklo mėnuo), nes S. Garbis žino, ką jiems pasiūlyti – puodelį seną istoriją turinčios Vienos kavos. „Vėžiams patinka susirangyti ir prisiminti savo vaikystę, kai jie ragaudavo kavą ir jautėsi esą suaugę“. Nenustebkite, jei Vėžys pasičiups antklodę ir į ją susisups, kad apsaugotų savo jautrią sielą.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22): Mokos kava su plakta grietinėle

Ką patiektumėte Liūtui poilsio dieną? „Liūtai yra žvaigždės“, – teigia S. Garbis, kuri pataria šio Zodiako ženklo ryškumą ir dominavimą pabrėžti mokos kava su plaktos grietinėlės kepure. „Kad patenkintumėte jo, kaip žvaigždės, ego, Liūtui reikia pasiūlyti intensyvaus skonio kavos su didele puta ir aukštu plaktos grietinėlės kalnu“. Toks gėrimas tikrai patrauktų dėmesį, o Liūtams to labai reikia, nes didžiausia šio Zodiako ženklo baimė yra dėmesio bei pritarimo stoka.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22): tobulai išvirta kava

Mergelės yra skrupulingos ir būna laimingiausios, kai aplinkui tvyro švara ir tvarka. „Kalbant apie Mergeles, man į galvą neateina niekas kitas, kaip tik tobulai išvirtos kavos puodelis“, – sako S. Garbis. Tačiau šis Zodiako ženklas neverda kavos bet kaip. Mergelės idealiai pamatuoja kavos kiekį ir verda ją geriausiame kavinuke pačioje tinkamiausioje temperatūroje. Tuomet jos įsisupa su garuojančiu puodeliu kavos skaityti pačią geriausią knygą, tinkančią jų ženklui.

Juoda arbata su pienu

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22): kava „Americano“

Svarstyklės mėgsta pusiausvyrą ir teisybę. „Svarstykles valdo Venera, kuri yra jausmingumo ir grožio deivė“, – sako S. Garbis. Ji teigia, kad idealiausias gėrimas šiam Zodiako ženklui yra klasikinė amerikietiška kava, ruošiama iš espreso ir verdančio vandens. Giliai širdyje Svarstyklės džiaugiasi, kai įsivyrauja pusiausvyra, taigi, jei sujungsite tokį patį kiekį espreso ir verdančio vandens, gausite tikrą nirvaną. Kai kitą kartą pas jus svečiuosis Svarstyklės, po valgio pasiūlykite joms amerikietiškos kavos. Tai pelnys jums glėbį padėkų – Svarstyklės, galiausiai, yra pats mandagiausias Zodiako ženklas.

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21): rudeninė sangrija

Į raudonąjį vyną primeskite mėgstamiausių rudens vaisių, įpilkite šiek tiek obuolių sidro, obuolių ir kriaušių likerio, cinamono sirupo. Įdėkite į šaldytuvą kelioms valandoms ir pavaišinkite Skorpioną – jis seks paskui jus į pasaulio kraštą. S. Garbis sako, kad sudėtingo ir intensyvaus charakterio Skorpioną vilioja sodrus raudonasis vynas ir vaisių asorti. Skorpionai yra vieni patikimiausių Zodiako ženklų, todėl kai jie sakys, kad šis gėrimas yra nuostabus, galėsite visiškai jais tikėti.

Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21): putojantis sidras

Tikriesiems Šauliams nereikia nieko kita kaip tik putojančio sidro, teigia S. Garbis. Šauliai, paskutinis Zodiako ugnies ženklas, trykšta energija ir kunkuliuoja, tarsi sidro burbliukai. Nerūpestingiesiems Šauliams patiktų burbuliuojančiu sidru pasidalyti tiek su draugais, tiek su nepažįstamaisiais, pripildant gyvenimo taurę naujomis idėjomis ir nuotykiais.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19): karštas obuolių sidras

Neįmanoma nemylėti Ožiaragių, turinčių sumanią ir jautrią sielą. Šio Zodiako ženklo stiprioji pusė yra ambicijos, todėl nieko keista, kad jų mėgstamas gėrimas paklūsta tradicijai. „Karštas obuolių sidras yra tinkamas gėrimas Ožiaragiams, nes tai esmingiausias rudens gėrimas, – teigia astrologė. – Nors jis labai praktiškas, tai nėra paprastas gėrimas. Jį reikia pašildyti ir pridėti vaisių bei prieskonių“. Jos teigimu, Ožiaragiams turėtų patikti, kad šis gėrimas simbolizuoja tiek tradiciją, tiek sunkų darbą – kertinius Ožiaragių gyvenimo akmenis.

Mėgstamiausias jūsų rudeninis gėrimas pagal Zodiako ženklą

Vandenis (sausio 20 – vasario 18): imbierinė latė su ciberžole

Jeigu patys esate Vandenis ar turite pažįstamų Vandenių, tuomet žinote, kad šis Zodiako ženklas turi laisvą dvasią ir nepriklausomą prigimtį. „Žmonės, gimę po šiuo Zodiako ženklu, yra unikalūs bei egzotiški. Jiems turėtų patikti imbierinė latė su ciberžole, nes ji yra organiška, originali ir turi paskirtį“, – teigė S. Garbis, atkreipdama dėmesį į ciberžolės priešuždegimines savybes. Paskutiniam Zodiako oro stichijos ženklui turėtų patikti siurbčioti latę su ciberžole ir pasiklysti kukurūzų labirinte.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20): moliūgų skonio latė

Zodiako ženklų gale regime Žuvis, plaukiojančias tarp svajonių ir realybės. S. Garbis pažymi, kad Žuvys mėgsta komfortą ir užuojautą, todėl idealiausias rudens patiekalas joms yra salotos „Ambrozija“. Ne ką mažiau joms turėtų patikti ir madingoji moliūgų skonio latė. Gali būti, kad Žuvims teks mesti gelbėjimosi ratą, nes jos tikrai gali nuskęsti šios kavos palaimos jūroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)