– Aušra, pasižiūrėjus į Jūsų paskyrą @skaniai_sveikai instagrame, akivaizdu, kad Jūs – tikra maisto entuziastė. Juk ne kiekvienas atrastų laiko gaminti tokius gardžius patiekalus, juos fotografuoti ir kelti į socialinius tinklus. Kodėl nusprendėte dalintis savo receptais? Kas paskatino kurti turinį?

– Noras dalintis atėjo natūraliai, pradėjus labiau rūpintis tuo, ką valgau, savo sveikata. Visai netikėtai gimė meilė maistui, tuo pačiu buvo puiki galimybė realizuoti save per kūrybą, receptus, vizualą. Šis naujas gyvenimo būdas ir hobis su laiku virto pačiu maloniausiu darbu, kuriame nebuvo nei dienos, kada nenorėčiau dirbti – tikriausiai kiekvienas džiaugtųsi darbu, kurį norisi dirbti net per išeigines.

Maisto tinklaraštininkė Aušra ir jos receptai

Su savo auditorija dalinuosi ne tik sveikesniais receptais, bet ir įvairiais patarimais, palengvinančiais buitį virtuvėje: nuo savaitės meniu planavimo, kokybiškų produktų ir vietų, kur juos įsigyti rekomendacijų, iki patarimų kokie virtuvės valikliai veikia geriausiai, kaip efektyviai išvalyti juodą plautuvę, skardas, kaip organizuoti produktus, išlaikyti tvarką ir taip toliau. Trumpai tariant – padedu ne tik gaminti sveikiau, bet ir gyventi efektyviau, tvarkingiau ir pigiau. Daug dėmesio skiriu visų klausimams, stengiuosi kad kiekvienam laikas virtuvėje taptų kuo malonesniu.

– Kokį maistą labiausiai mėgstate gaminti?

– Mėgstu naminį maistą, nereikalaujantį daug laiko gaminimui. Šiais laikais mūsų laikas labai brangus, tad stengiuosi gaminti paprastus patiekalus, paversdama juos šiuolaikiškesniais, sveikesniais, vizualiai akį traukiančiais – juk valgome ir akimis. Mėgstu įtraukti kuo daugiau įvairių daržovių ir kruopų, nes pastarosios neretai pamirštamos.

Maisto tinklaraštininkės Aušros receptai

– Gal turite patarimų, kaip turint mažų vaikų atrasti laiko gaminti sveiką ir skanų maistą šeimai? Kaip Jūs viską suspėjate? Gal planuojate savaitės meniu? Ne paslaptis, kad puikiai atrodote ir savo šypsena skleidžiate daug pozityvo. Kokia Jūsų paslaptis?

– Labai norint, laiko tikrai galima atrasti, o ir gaminimas dažniausiai daug laiko nereikalauja, reikia tik išmokti viską planuoti. Gamindama stengiuosi įtraukti dukrytę į procesą, arba leidžiu jai stebėti kaip gaminu. Savaitės meniu vėl planuoju, pertraukas darau tik vasaromis. Idėjomis dalinuosi ir su savo auditorija, pasirodo planas yra aktualus daugeliui, tiesiog ne visi pasiryžta patys planuoti. Išties, kai nesuplanuoju savaitės meniu, jaučiuosi pasimetusi ir iššvaistau daug laiko galvojant, ką vėl reikės gaminti, tad planavimas jau tapo mūsų šeimos įpročiu. Daugiau patarimų galite rasti mano instagramo paskyroje.

Dėkoju už komplimentus! Stengiuosi išlikti pozityvi, net jei ir būnu nemiegojusi savaitę. Pozityvumas skatina judėti pirmyn, nepasiduoti jokiems sunkumams. Kai pagalvoji, kas iš to, jei leisiu sau skųstis sunkumais? Negatyvo aplinkoje ir taip gerokai per daug, norisi bent jau gyventi savo laimingame burbule, užauginti laimingą, pozityvų vaiką.

Maisto tinklaraštininkės Aušros receptai

– Gal galite pasidalinti savo geriausiu receptu? Gal turite populiariausią receptą, kuris išskirtinai patiko Jūsų sekėjams?

– Turiu begalę puikių receptų, bet populiariausi yra desertai! Pasidalinsiu puikiu varškės pyrago su šilauogėmis receptu, kuris niekada nepalieka abejingų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)