„Nors laisvo laiko po darbo turiu nedaug, o ir ši laida yra mano debiutas televizijoje, kuriam daug ruošiuosi, kai tik galiu, mielai sportuoju ir gaminu“, – pasakoja pašnekovas.

Kiekvieną trečiadienį, 21:30 val. Lietuvoje gyvenančių užsieniečių istorijas pasakojantis S. Abiodunas Toye yra kilęs iš Nigerijos ir naujojoje „Delfi TV virtuvė“ studijoje paprašytas pagaminti savo mėgstamą patiekalą, prisiminė gimtinę ir vaikystę, kai mama jį išmokė gaminti keptus bananus.

Jau devynerius metus Vilniuje savo gyvenimą kuriantis S. Abiodunas Toye šiuo patiekalu mielai vaišina bičiulius, o dabar sumanė receptu pasidalinti ir su laidos „Gimę ne Lietuvoje“ žiūrovais.

„Jei gaminu šį patiekalą, visada prisimenu mamą ir kaip stovėjome kartu virtuvėje, o ji mokė gaminti keptus bananus“, – prasitaria neseniai laidos vedėju tapęs verslo konsultantas ir dėstytojas.

Anot televizijoje debiutavusio „Delfi TV“ laidos vedėjo, šis receptas yra itin paprastas ir gardus, o jį tesudaro trys ingredientai, todėl pasigaminti galės kiekvienas.

Kepti bananai:

2 prinokę bananai;
2–3 šaukšteliai aliejaus;
Žiupsnelio jūros druskos.

Iš pradžių pasiruoškite bananus ir juos nulupkite bei supjaustykite lygiais gabalėliais, tuomet į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir kepkite bananų riekeles. Vieną bananų pusę reikės kepti apie minutę iki ji tolygiai apskrus. Tuomete pagal savo skonį jūros druska ir jau galite skanauti!

„Delfi TV” eteryje jau startavo naujas sezonas, kuriame kiekvieną trečiadienį 21:30 val. galite stebėti laidą „Gimę ne Lietuvoje“. „Delfi TV” – nemokamas televizijos kanalas, kuris yra pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)