Pirmadieniais Alfas Jūsų lauks žiūrimumo rekordus mušančioje laidoje „Alfas vienas namuose“, kuri taip pat atsinaujino. Joje matysite naujas rubrikas, kurios intriguos ir stebins. Kaip visada galėsite ne tik gaminti kartu su šefu, bet ir uždavinėti jam klausimus, o po laidos Alfas liks su jumis bendrauti komentarų skiltyje. Ši laida nesuvaidinta, gyva, o visus patiekalus žmonės gali pasigaminti tiesiog namuose.

Alfo didysis šou

Kitomis savaitės dienomis matysite receptus, bandymus ir eksperimentus su svečias. Kalbėsime ne tik apie maistą, bet sužinosite ir daug kitų įdomių dalykų, pavyzdžiui, kaip ir kuo maitinti gėles, o nauja Alfo kolegė – maisto technologė, eksperimentų metu atskleis receptų gaminimo ir kūrimo subtilybes, kurios leis Jums nedaryti klaidų, nes viskas bus išbandyta ir parodyta studijoje. Taip jūs galėsite daugiau laiko leisti savo mėgstamai veiklai, susitikimams, o ne nesėkmėms virtuvėje. Sulaukėme labai daug gerų atsiliepimų ir prašymų šunų laidą transliuoti dažniau, todėl norime nudžiuginti augintinių šeimininkus, kurie vėl galės džiaugtis naujais ir dar negirdėtais receptais, kuriuos siūlys laidos vedėja Agota. Šeštadieniais viskas susijungs į vieną ir taps viena laida. Kas nespės jos pamatyti, sekmadieniais galės matyti sutrumpintą laidos versiją.

Alfo didysis šou

„Jau seniai norėjau parodyti, kad maisto ruošimas nėra vienpusiškas. Virtuvėje yra labai daug dalykų, kuriuos reikia išmanyti. Todėl kurdamas šį šou norėjau kuo daugiau įtraukti žiūrovus ir kviesti juos daryti bandymus ar eksperimentus. Taip mano receptai tikrai pavyks Jums iš pirmo karto, tačiau kartais gaminame ir sudėtingesnius patiekalus, kuriems reikia žinių ir įgūdžių. Todėl be mano paprastų receptų laidose matysite ir maisto technologės eksperimentus, ir mano bandymus su svečiais. Manau, kad naujajame šou kiekvienas atras savo mėgstamą temą ar rubriką“, – pasakojo Alfas Ivanauskas.

Alfo didysis šou

Šis šou bus tarsi serialas, kuriuo galėsite mėgautis kasdien, kiekvieną dieną laidos bus kitokios ir savitos, tačiau visos įtraukiančios ir kviečiančios prie ekranų visą šeimą. Po šių laidų suprasite, kad nėra ko bijoti virtuvėje, nes visi Alfo gaminti patiekalai tikrai pavyks iš pirmo karto.

„Alfo didysis šou“ žiūrėkite šeštadieniais 10 val per „Delfi TV”.

Nuo rugsėjo 11 d. „Delfi TV” eteryje startuoja naujas sezonas. „Delfi TV” – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)