„Tokiu oru nesinori nieko, tik vandens ir ledų, tad su mažąja susiruošėme sode pasimėgauti gaiviu gėrimu. Šį limonadą lengva pasigaminti, o skonis tikrai puikus“, – pasakoja tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta Kudopčenkienė, kuri labai mėgsta gaminti maistą ir eksperimentuoti virtuvėje.

Odeta Kudopčenkienė

„Gamindama naudojau gazuotą mineralinį vandenį, bet jeigu nenorite burbuliukų, puikiai tiks ir paprastas vanduo. Prieš gaminant patariu vandenį gerai atšaldyti.“

Ingredientai: 1 kg arbūzo minkštimo, 5 mėtų lapeliai, 1 šaukštas cukraus, 1 l atšaldyto mineralinio vandens.

Gaminimo eiga: į smulkintuvą sudedame arbūzą ir sutriname. Perkošiame per sietelį, supilame į ąsotį. Dedame cukrų, mėtų lapelius ir užpilame šaltu gazuotu mineraliniu vandeniu. Tiekiame iškart. Skanaus!

„Samčio užrašai“ arbūzo limonadas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)