Alfas Ivanauskas įsitikinęs, kad geriausia dovana tai ne kalėdinis niekutis, o rūpestis. Todėl sukūrė analogų Lietuvoje neturinčius kulinarinius nuotolinius kūrybiškumo mokymus, kuriuos siūlo įsigyti ne tik sau, bet ir artimam draugui, mamai, tėčiui, žmonai, sesei ar žmogui, kuris mėgsta gaminti ir kulinarine knyga jo nebenustebinsite. Tokia dovana nenuguls į stalčių, bet pasiliks visam gyvenimui. Išmoksite ne gaminti tam tikrą patiekalą, bet suprasti visą gaminimo procesą. Čia dalyvaus ir visiems labai gerai žinomi savo srities profesionalai, kurie atskleis savo kulinarinio kūrybiškumo paslaptis. Sužinosite sėkmingo recepto kūrimo formulę, restoranų šefų triukus, kuriuos bus galima pritaikyti namuose, stalo serviravimo madas ir mitus, be to bus išaiškinta, ką gi savo spintelėse ir šaldytuve slepia pats Alfas Ivanauskas.

Alfas Ivanauskas atidaro kulinarinio kūrybiškumo mokyklą

Online mokymų kursą galima įsigyti jau dabar, o paskaitos prasidės nuo vasario mėnesio. Trumposios truks mėnesį, o ilgosios – 3 mėnesius. Iš viso 4 arba 10 paskaitų. Užsiregistravusieji kartu su kursų prisijungimais gaus specialiai paruoštą dovanų dėžutę, kurioje bus unikali limituoto leidimo užrašų knygutė, idėjų pieštukas ir nepaprasto grožio ir skonio lietuviškų žolelių arbata. Nereikės rūpintis, kaip supakuoti dovaną, nes ji jau bus parengta dovanoti. Teliks apsispręsti: ar pasidovanoti ją sau ar kitam žmogui?

Alfas Ivanauskas atidaro kulinarinio kūrybiškumo mokyklą

„Vienas populiariausių klausimų man: kaip virtuvėje tapti, būti ir visada išlikti kūrybišku? Norėdamas atsakyti į šį klausimą, sukūriau kulinarinių paskaitų kursą, po kurio, galiu lažintis, Jums ne tik bus lengva atsipalaiduoti virtuvėje, bet ir kaskart sukursite unikalių ir netikėtų patiekalų derinių. Kol visi aplinkui siūlo vakarienes į namus ar išmokyti gaminti vieną ar kitą patiekalą, aš siūlau suprasti patiekalo kūrimo, prieskonių derinimo ir estetikos taisykles – kiekvienam ir kiekvieną dieną savo namuose. Garantuoju, kad po kursų, virtuvėje praleistas laikas bus ne tik įdomesnis, bet ir žymiai kūrybiškesnis“, – pasakojo Alfas Ivanauskas.

Alfas Ivanauskas atidaro kulinarinio kūrybiškumo mokyklą

Daugiau informacijos apie nuotolinius kursus galite rasti čia.

Alfas Ivanauskas atidaro kulinarinio kūrybiškumo mokyklą
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)