• 125 g kreminio sūrio
  • 100 g cukraus
  • 3 prinokusių bananų
  • 3 kiaušinių
  • 100 g graikinių riešutų
  • 100 g sviesto
  • 250 g miltų sumaišytų su 1,5 šaukštelio kepimo miltelių
  • 5–6 nedidelių obuolių
  • 1 kupino šaukšto cinamono
  • cukraus miltelių pabarstyti

Kepimo formą gausiai patepkite sviestu, pabarstykite cukrumi ir cinamonu.

Likusį sviestą ištirpinkite. Graikinius riešutus pasmulkinkite, išimkite obuolių sėklalizdžius palikdami kotelius.

Bananus pasmulkinkite šakute arba rankomis, sudėkite kreminį sūrį, suberkite likusį cukrų ir sutrinkite mikseriu, palaipsniui pildami kiaušinius. Kai viskas susimaišys, suberkite miltus su kepimo milteliais ir užmaišykite tešlą.

Tešlą sudėkite į formą, ant viršaus suberkite graikinius riešutus, permaišykite ir įspauskite obuolius koteliais į viršų.

Kepkite apie 45–50 min. įkaitintoje iki 175 °C orkaitėje.

Iškepusį pyragą pabarstykite cukraus milteliais.