• 1 vidutinio dydžio svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • Aliejaus kepimui
  • 1 šaukšto prieskonių
  • 300 g sojos kukulių
  • 3–4 mėsingų pomidorų
  • 2–3 marinuotų paprikų
  • 1,5 l vištienos arba kalakutienos sultinio
  • Druskos, pipirų
  • 2 žaliųjų citrinų sulčių
  • Ryšulėlio kalendrų
  • 3–4 tortilijų
  • Žaliųjų citrinų (patiekti)
  • 1 aitriosios paprikos

1. Supjaustykite svogūną smulkiais kubeliais ir trumpai pakepinkite aliejuje, tada sudėkite smulkintą česnaką, vėl trumpai apkepkite ir suberkite prieskonius ir apkepkite.

2. Pomidorus supjaustykite kubeliais, sužerkite į keptuvę su svogūnais ir prieskoniais. Kepkite, kol daržovės suminkštės.

3. Į daržoves supilkite sultinį, pamaišykite ir paragaukite. Jei reikia, įberkite druskos ir pipirų. Marinuotas paprikas supjaustykite ir suberkite į sultinį. Trumpai pavirkite. Keptuvėje apkepkite sojos kukulius ir sudėkite juos į sriubą. Užvirinkite ir virkite nustatę vidutinę kaitrą apie 10 min.

4. Tortilijas supjaustykite plonomis juostelėmis, paskrudinkite orkaitėje ir sudėkite į sriubą. Supilkite citrinų sultis, sudėkite kelias šakeles kalendrų. Patiekite su žaliosiomis citrinomis ir kalendrų lapeliais.