Mugėje dalyvauja kulinarijos meistrai iš įvairiausių šalių, kurie kviečia ragauti įvairių nacionalinių valgių. Apsilankiusieji turi galimybę sužinoti jų ruošimo subtilybes ir receptūrų įvairoves.

Tautų mugė
Tautų mugė

Praeiviams nosį glosto vienas už kitą labiau kvepiantys pyragai ir naminės duonos, kvapą užima mėsos bei žuvies produktai ir įvairūs patiekalai, kurių galima paskanauti čia pat vietoje.

Tautų mugė
Tautų mugė
Tautų mugė

Įdomu tai, kad galima įsigyti pačiame Gedimino prospekte išrūkytos žuvies. Šalia prekystalio stovi rūkyklos būdelė, tad rūkyta žuvis pirkėjus pasitinka šviežut šviežutėlė.

Tautų mugė
Tautų mugė

O šamais prekiaujantis vyriškis iš Klaipėdos rajono siūlo ne tik šamus, bet ir jų konservus, ir net pačius šamo ikrus.

Tautų mugė

Tautų mugė

Smaližiams – šviežias medus, latviški, gruziniški, armėniški ir turkiški saldumynai, o troškulį numalšinti galima žolelių arbata ar namine gira.

Tautų mugė

Kaip iš gausybės rago – rudeninis derlius: įvairios uogos, daržovės, šviežių lazdyno riešutų kalnai...

Tautų mugė
Tautų mugė

Gedimino prospektas gyvas, žmonės zuja susibūrę ir ragauja viską iš eilės. Na, o be kulinarinių gėrybių, mugėje galima susipažinti su tautiniais papročiais ir buities tradicijomis.

Tautų mugė

Pasižvalgykite DELFI Maistas nuotraukų galerijoje, kokiais produktais ir už kiek šiemet prekiaujama Tautų mugėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)