Vištienos sparneliai, kurių nereikės iš anksto marinuoti

  • 200 g šaldytų vyšnių
  • 50 ml sojų padažo
  • 30 ml balzaminio acto
  • 30 ml aliejaus
  • 1 šaukšto rūkytos saldžiosios paprikos
  • 1 šaukštelio aitriųjų paprikų miltelių
  • 1 šaukšto arabiškų prieskonių (kuminas, kalendra, paprika, česnako granulės, raudonėlis)
  • 1 šaukštelio druskos


1. Visus marinato ingredientus sumaišykite. Į jį sudėkite sparnelius. Sparnelius kartu su visu marinatu sudėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Galite palikti 2–3 val. arba kepti iš karto.

2. Kepkite apie 35 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje, kartkartėmis patepdami susidariusiu padažu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)