Produktai:

4 mielinės bandelės, 100 g lieso graikinio jogurto, 150 g braškių (supjaustyti gabalėliais), 50 g aviečių, 50 g šilauogių, 2 žiupsniai maltų prieskonių mišinio, 2 šaukšteliai medaus.

Kaip gaminti:

1. Bandelės pašildykite orkaitėje.
2. Jogurtą išplakite dubenėlyje.
3. Ant vidutinio kaitrumo viryklės užkaiskite nepridegančią keptuvę ir suberkite uogas. Ant uogų užberkite prieskonių mišinį, pakaitinkite apie minutę vis atsargiai pamaišydami, kol uogos suminkštės, bet nepraras formos. Tokios kiek pakaitintos uogos būna kiek saldesnės.
4. Pašildytas bandeles sudėkite į dvi lėkštes. Ant jų uždėkite uogų, išplakto jogurto ir apšlakstykite medumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)