Restoranas 4

Dažniausiai vėlyvieji pusryčiai vyksta savaitgaliais. Šį kartą sekmadieninio bruncho nuvykome į vietinio palangiškio parekomenduotą restoraną „4“, kurį nesunku atrasti vaikštinėjant Basanavičiaus gatve. Perėjus upelį per tiltelį ir įsukus į Birutės alėją – jau matyti šio restorano terasa.

Restoranas 4
Restoranas 4

Čia vėlyvieji pusryčiai vyksta kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį nuo 11 iki 14h.

Rinktis galite iš brunch meniu, kurį sudaro keletas skirtingų „Benedikto“ kiaušinių, omletai ir rytiniai desertai. Taip pat ir gėrimai.

Iš meniu užsisakėme brangiausią „Benedikto“ kiaušinį – Benediktas meksikietis, kuris kainavo 7,50 euro. Sluoksniuotą omletą su Parmos kumpiu. Visų omletų kainos vienodos – 5,50 euro. Ir iš desertų meniu pigiausiai kainuojantį maistą – sviestinius ragelius su džemu ir karšto šokolado putėsiais. Jų kaina – 4,50 euro.

Restoranas 4

„Benediktas“ buvo patiektas labai išvaizdus ir kuo puikiausio skonio. Tiems, kas mėgsta meksikietiškus prieskonius, jis tikrai patiks. Minkštas, puikiai tekantis kiaušinio trynys ant beigelio, su jaučio žandu, chorizo dešra ir kitais ingredientais buvo idealus pasirinkimas ryto metu.

Restoranas 4

Prisipažinsiu, kad omletams ir įvairiais būdais ant keptuvės kepamiems kiaušiniams – aš labai priekabi ir reikli. Tad šis sluoksniuotas omletas su Parmos kumpiu, kuo puikiausiai įtiko mano skonio receptoriams. Šalia esančios patiektos šviežios daržovės – agurkų ir pomidorų salotos gal ir atrodo kiek buitiškai, tačiau vasaros metu tas lietuviškų daržovių skonis puikiai atgaivina gomurį. O viską užkąsti galima šilta namine, dar mielėmis kvepiančia duonele su grūdais.

Restoranas 4

Sviestiniai rageliai buvo itin traškūs, šalia patiektas raudonųjų uogų džemas ir karšto šokolado putėsiai nepriekaištingai tiko, net nereikėjo papildomai sviesto, kurį taip mėgstu ant jų tepti.

Restoranas 4

Šį kartą neužsisakėme jokių gėrimų, tačiau iškart mums pasiūlė stalo vandens, kuris nieko nekainavo.

Restoranas 4

Už visus pusryčius dviem asmenims sumokėjome 17,50 euro.

Restoranas 4

Na, drįstu teigti, kad, jei atsibodo riebaluose pritvinkęs tradicinis Palangos maistas bei norite skaniai ir padoriai papusryčiauti – ši vieta jums tikrai patiks, nes pajusite išskirtinumą šiame kurorte ir pasidžiaugsite pinigus išleidę už kokybę.

Pasirodo, šventinių Joninių dieną vėlyvųjų pusryčių, kaip ir šeštadienį ar sekmadienį – dar gausite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)