Vietoj šio baro netruko atsidaryti trys naujos vietos: vyninė „Newton“, sporto baras „Sports PUB“ ir belgiškų vaflių vieta „Vaflių baras“. Pasidomėjome, kaip pasikeitė ši vieta ir ką ji siūlo svečiams.

Baras "Hooters" tapo oficialiu Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės sporto baru, kuriame bus galima stebėti visas mūsų nacionalinės komandos rungtynes

Pirmame aukšte įsikūrė vyninė, kviečianti pokalbiui

Newton

Kaip teigia pakalbintas komunikacijos specialistas A. Raulinaitis, „Newton“ – jauki, stilinga vyninė su siauru, bet kruopščiai kurtu, meniu, kruopščiai atrinkta vyno korta bei klasikiniais kokteiliais: „Mūsų didžiausias noras, kad ši vieta prisipildytų pokalbiais, naujomis istorijomis, juoku ir teigiamomis emocijomis, kurias ir stengsimės kurti.“ Meniu galima rasti skirtingų šalių patiekalus, tokius kaip fish&chips, meksikietišką troškinį, Cezario salotas, sūrių asorti bei daugiau nei 60 kruopščiai atrinktų rūšių vynų bei kokteilių. Pašnekovas atskleidžia, kad greitu metu turėtų meniu papildyti ir didkepsniai, žvėrienos patiekalai.

Newton

Sporto baras, skirtas kultūringiems sporto aistruoliams

„Sports PUB“ – sporto baras, save pristatantis kaip kultūringu ir skirtu visiems sporto aistruoliams. Ši vieta taip pat pristato gausią sporto atributikos kolekciją, nuo teniso rakečių iki garsių sportininkų marškinėlių. „Siekiame, kad ši vieta taptų tikrų sporto aistruolių vieta, nepriklausomai ar tai vyrai, ar moterys. Svarbiausia, ko norime – pagarba vienas kitam, norime, kad varžybų stebėjimas būtų tiek azartiškas, bet tuo pačiu ir kultūringas“, – teigė A. Raulinaitis. Meniu atsispindi amerikietiškas maistas: skrudinta vištiena, burgeriai, nachos ir kiti visiems gerai žinomi patiekalai, užkandžiai. Šiame sporto bare, kaip sako pašnekovas, bus rodomos svarbiausios sporto varžybos, turnyrai, čempionatai. Taip pat bus rodoma ir ne tokios populiarios sporto šakos, norint parodyti skirtingą sporto kultūrą visame pasaulyje.

Sporto baras Vilniaus gatvėje

Smaližiams – belgiški vafliai tiesiai iš Belgijos

Neabejotinai tai vieta norintiems kokybės ir paragauti tikro belgiško vaflio, nes tešla atkeliauja iš Belgijos, iš kur šie vafliai ir yra kilę. Belgiškas šokoladas – taip pat. „Įsikūrėme taip, kad būtų patogu išsinešti su savimi ir jau po keleto minučių galėtumėte mėgautis šviežutėliu desertu su jūsų pasirinktais norimais pagardais“ – apie „Vaflių barą“ pasakojo A. Raulinaitis. Pradėti ragauti vaflius rekomenduojama nuo klasikinio, norint pajusti tikrąją Belgijos klasiką. Toliau – belgiškas vaflis su belgišku šokoladu, o tik tada – uogos ar ledai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)