Meilės dienai skirtų skonių ir kvapų šventėje dalyvavo dainininkė Monika Marija Paulauskaitė, stilistė Viktorija Šaulytė, iliuzionistas Arvydas Stonys su širdies drauge Jolanta, atlikėja Rasa Kaušiūtė, aktorė Redita Dominaitytė, muzikologas Darius Užkuraitis su gyvenimo drauge Nijole Statkute, stilistė Violeta Malevska su dukrele Paule, plaukų meistrė Rūta Morozovienė, kulinaras Jonas Jonušas, tinklaraštininkė Kamilė Kanapeckaitė ir kiti. Magiška meile alsuojančią vakaro atmosferą kūrė iliuzionistas, renginių vedėjas Mantas Žmuidinavičius-Wizard bei renginių organizatorė ir vedėja Birutė Pečkytė.

Danilo Bianco ir Mantas Wizard

Renginio svečiai turėjo galimybę paskanauti šių virtuvės šefo D. Bianco sukurtų patiekalų: krevečių sevičė su citrusiniais vaisiais ir bolivinėmis balandomis, jautienos tartaro su pomidorų konfit bei rozmarinais kvepiančiomis skrudintomis bulvėmis, klasikinio deserto „Pavlova” su braškėmis, baltojo šokolado kremu ir šviežiomis mėtomis.

Žinomi vilniečiai neatsispyrė pagundai paskanauti artėjančiai Valentino dienai skirtų patiekalų

„Valentino dieną verta paragauti išskirtinių patiekalų. Juk meilės šventė švenčiama tik kartą metuose”, – šypsodamasi sakė „Michelin“ žvaigždę pelnęs virtuvės šefas.

Žinomi vilniečiai neatsispyrė pagundai paskanauti artėjančiai Valentino dienai skirtų patiekalų

Pasak D. Bianco Prancūzijoje yra įprasta Valentino dienos proga mylimosioms dovanoti aistrą kurstančio šokolado. Restorano „Le Bonjour“ viena savininkių Daiva Svigarienė vakaro svečiams pranešė džiugią žinią, kad būtent nuo Valentino dienos D. Bianco stos prie šio restorano virtuvės vairo ir bene kasdien džiugins vilniečius savo gurmaniškais atradimais.

Daiva Svigarienė ir Danilo Bianco
Žinomi vilniečiai neatsispyrė pagundai paskanauti artėjančiai Valentino dienai skirtų patiekalų
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)