Restorano meniu – visų pamėgta klasika ir naujienos

Atnaujintame restorano meniu lieka klasikiniai, visų pamėgti patiekalai. „Svečiai dievina mūsų ant grotelių keptą aštuonkojį, buratą su pistacijų kremu, legendinį tuno tartarą, be abejo, vėlyvųjų pusryčių patiekalus, tad nutarėme juos palikti meniu. Be abejo, šalia integruosime keletą šefo Martyno Praškevičiaus kurtų naujienų”, – komentavo naujoji restorano vadovė Živilė.

Aštuonkojis

Kas mėnesį – po naują šefo Martyno Praškevičiaus patiekalą

Restorano virtuvės idėjinis šefas Martynas Praškevičius kiekvieną mėnesį siūlys po specialų patiekalą. Jau dabar meniu atsirado marmurinio ešerio cevičė su kokosų salsa ir avokadais bei ėriuko kulnas su Porto vyno padažu.

Paklaustas, ar nauji patiekalai ilgainiui atsiras bendrame meniu, Martynas atsakė: „Labiausiai pamiltus svečių patiekalus įtrauksime į naują meniu, o kai kurie bus kuriami tam, kad atsispindėtų sezoniškumą ar pradžiugintų mėgstančius išbandyti naujoves. Jų siūlysime ir daugiau – nuo naujųjų metų atsiras žuvies dieną, didesnis dėmesys bus skiriamas maisto ir gėrimų deriniams”.

Restorano šefas Martynas Praškevičius

Ketvirtadienis – žuvies diena

Naujieji restorano bendrasavininkai jau turi šviežios žuvies restoraną Nidoje. Tad pamatę svečių norą ir poreikį kokybiškiems žuvies patiekalams, ketvirtadieniais nuo naujųjų, jie kvies į žuvies dieną.

„Mes matome, jog vis daugiau svečių mėgsta ir prašo kokybiškų žuvies patiekalų. Visų antra, norime įvesti papildomų tradicijų ir savaitės dienomis, ne tik rinktis savaitgalio vėlyviesiems pusryčiams. Tad nuo šiol ketvirtadieniais bus galima paragauti vis naujų žuvies patiekalų”, – komentavo restorano bendrasavininkė Viktorija, dar šią vasarą pakvietusi į naują žuvies restoraną Nidoje „Fisheria”.

Tuno tartaras

Restorano erdvė atvira renginiams

Restorano atstovai pareiškė, jog nuo naujo sezono vieta bus atvira renginiams. „Dėl didžiulio susidomėjimo rengti vestuves ar daryti privačias šventes, verčiame naują lapą ir nuo šiol būsime atviri priimti uždaras grupes“, – pasakojo naujasis vietos renginių organizatorius Paulius.

Atnaujinta vyno korta ir someljė paslaugos

Prie stipriai atsišviežinusios komandos, prisijungia ir restoranų konsultantė, tinklaraštininkė ir vyno žinovė Urtė Mikelevičiūtė. „Kai „Stebuklai“ man pasiūlė atnaujinti vyno kortą ir pakvietė kai kuriais vakarais padirbti kaip someljė, – net neabejodama atsakiau taip. Su vyno kortų kūrimu, degustacijomis dirbu jau daug metų, vynas yra mano širdyje. O kaip tik neseniai pagalvojau, jog labai pasiilgau restoraninio zavalo”, – komentavo prie atnaujintos komandos prisijungė Urtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)