Sveikas ir šviežias maistas

Pagrindinė priežastis, kodėl pasirenkame valgyti ne namuose – įtemptas ir judrus gyvenimo tempas, kai laiką taupome patys negamindami. Tačiau šis pasirinkimas taip pat turi kainą. „Kavinių ir restoranų maistas gali būti skanus, šviežias ir sveikas, bet tik gamindami namuose, galite būti visiškai tikri, iš kokių ingredientų susideda valgomas patiekalas“, – sako mitybos konsultantė.

Džiaugsmas būti drauge

„Virtuvė mums tarsi kasdienių pasimatymų su šeima vieta. Rytais su dukryte ir vyru dalijamės dienos planais, o vakare – praėjusios dienos įspūdžiais. Valgyti drauge, kai tik galime, yra viena pagrindinių mūsų šeimos tradicijų“, – pasakoja I. Trusovė.

Praktiška ir patogu

Gaminimas namuose leidžia maistu mėgautis norimu laiku. Niekas jums nenurodys, kur galite atsisėsti ir kada pradėti valgyti. O jei pavalgius liko papildomo maisto – susipakuokite jį, palikite šaldytuve ir rytoj nebereikės sukti galvos dėl maisto gaminimo. Daugiau patogumų – mažiau streso.

Funkcionalumas

Dažnai maisto gaminimas reikalauja daugiau laiko, kurio jums sunku atrasti savo įtemptoje darbotvarkėje. Tačiau naudojant modernią virtuvės įrangą ne tik greičiau maistą pagaminti, bet ir efektyviau išlaikyti jį šviežią iki kitos dienos.

Maisto gaminimas gali tapti ir atpalaiduojančia veikla – dirbtinio intelekto technologijos supaprastins maisto ruošos procesą.

Vaikas ar paauglys, suaugęs ar senjoras – naminis maistas visų kartų atstovams sukelia šiltus jausmus ir priverčia stabtelėti ir pasimėgauti buvimu kartu su artimaisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)