Profesionalai Kuldygą vadina restoranų sostine, kur galima mėgautis išskirtiniais patiekalais iš vietinių sezoninių produktų, rašoma pranešime spaudai. Šį rudenį gurmanai iš arti ir iš toli bus nustebinti magiškos violetinės spalvos patiekalais, įrodančiais virtuvės šefų kūrybiškumą ir meistriškumą.

Keturias dienas Kuldygos ir Kuldygos apskrities restoranų, kavinių ir smuklių šefai pristatys specialų meniu magiškos violetinės spalvos tema, kurio patiekalais bus galima mėgautis tik per Restoranų savaitės rudens sesiją. Ypač subtilūs ir skaniai paruošti patiekalai džiugins lankytojus ypatingais skonio niuansais suteikdami ir gastronominį, ir vizualinį malonumą.

Restoranų savaitės rudens sesijoje dalyvaus devyni restoranai ir kavinės iš Kuldygos miesto ir dvi kavinės bei du lauko restoranai iš Kuldygos apskrities. Į ypatingą pasiūlymą įtraukti trys patiekalai – užkandis, pagrindinis patiekalas ir desertas, tarp jų yra ir sočių patiekalų iš vietiniuose ežeruose sužvejotų žuvų, elnių ir stručių mėsos bei šviežių daržovių, ir prabangių delikatesų bei desertų.

Restoranų savaitė Kuldygoje

Visais patiekalais bus galima mėgautis už dvi kainas – 10 arba 12 eurų. Išsamiau su pasiūlymais galima susipažinti interneto svetainėje www.tastekuldiga.lv.

Jei dar nesate suplanavę, kur praleisite savaitgalį, puiki proga aplankyti romantišką Latvijos miestą Kuldygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją