Trečiadienio vakarą čia galėjo apsilankyti tik išskirtiniai svečiai ir jo draugai. Visiems kitiems miesto gyventojams ir svečiams duris restoranas atvėrė ketvirtadienį.

Make kebab great again (angl. Padarykime kebabą vėl didų)“, – su tokia skanduote startuoja naujasis M. Katlerio kebabų restoranas. Idėja apie tokios vietos įkūrimą M. Katleriui kilo pernai. Pasak jo, pavadinime turėjo atsispindėti du žodžiai „kebabas“ ir „restoranas“.

Katlerio kebabas

„Kai gryninome idėją, visai rimtai pažiūrėjome į žodį „restoranas“. Ši maitinimo įstaiga tikrai nebus standartinė kebabinė, kaip daugeliui galėjo susidaryti įspūdis“, – pabrėžė M. Katleris.

Tik pravėrus naujo restorano duris iškart supranti, kad patekai ne į kebabų kioskelį ar užeigą, o į stilingą kavinę-barą, kur bus galima paragauti kokybiško greitojo maisto.

Katleris žmonėms siūlys net kebabų blynus, kebabų su žuvimi – lašiša, starkiu, skumbre. Mantas prasitarė, kad meniu nebus labai didelis, vien todėl, kad viskas būtų labai šviežia.

Pasak restorano savininko, mėsa bus labai kokybiška, tiekiama iš vietinių Lietuvos ūkininkų.

„Į tradicinį kebabą mes pažvelgėme kiek kitaip. Norime parodyti, kad kebabai gali būti pagaminti iš kokybiškų žaliavų. Tą ir bandysime įrodyti“, – pasakojo Katlerio virtuvėje besisukiojantis šefas.

Katlerio kebabas

Katlerio šefas specialiai DELFI Maistas parodė, kaip pagaminti kebabą su vištiena, morkų bei imbiero padažu ir marinuotomis jų pačiomis daržovėmis – svogūnais, cukinijomis ir morkomis.

Šalia kebabo bus patiekiamos bulvytės ir paprikų majonezas. Tokį Katlerio kebabą žmonės galės įsigyti už 6,50 euro.

Katlerio kebabas

Humoristas prižadėjo, kad kebabų restorano lankytojai galės jį ir patį sutikti, nes Mantas čia sukiosis itin dažnai.

Katlerio kebabas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (339)