Jau ateinantį pavasarį sostinės senamiesčio širdyje, Didžiojoje gatvėje, esančiuose istoriniuose XVII amžiaus baroko stiliaus Pacų rūmuose duris atvers pirmasis „Design hotels“ tinklo 5 žvaigždučių viešbutis Baltijos šalyse – „Pacai“. Šis tinklas praneša apie bendradarbiavimą su garsia restoranų grupe „Nordic Food Republic“, kurios vienas iš partnerių yra pasaulinio lygio gastronomijos legenda – Clausas Meyeris. Jis yra įsteigęs kelis restoranus, pelniusius „Michelin“ įvertinimą.

Pranešama, kad viešbutyje atsidarys labai prabangus „Gourmet“ restoranas, bistro, baras, taip pat bus tiekiamos ir renginių maitinimo paslaugos. Šiose vietose virtuvės šefai derins skandinavišką maistą kartu su Lietuviška klasikine virtuve.

Pacų rūmuose duris atvers pirmasis „Design hotels“ tinklo viešbutis

Pasaulinio lygio restoranų įkūrėjas C. Meyeris pasakojo, kad jis Vilniuje jaučiasi labai gerai, jam įdomus mūsų maistas ir produktai. Jis į Lietuvą atneša skandinavišką verslo suvokimą ir nesiekia konkuruoti, į mūsų rinką jis nori įsilieti draugiškai. Jo tikslas – ne tik atnešti naujovių į mūsų kraštą, bet ir suprasti, pažinti Lietuvą bei kažko išmokti.

„Mūsų ambicijos yra labai didelės. Turėdami tokius stiprius partnerius tikimės būti geriausiu viešbučiu ir restoranu Lietuvoje“, – džiaugėsi viešbučio „Pacai“ pardavimų ir rinkodaros vadovė Giedrė Rozmanaitė.

Virtuvės šefai ir meniu kol kas neatskleidžiami. O patiekalų kainos bus taikomos prie Lietuvos rinkos ir priklausys nuo to, ką padiktuos virtuvės šefai.

Pacų rūmuose duris atvers pirmasis „Design hotels“ tinklo viešbutis

„Renkame tokius šefus, kurie mėgaujasi savo darbu. Nuo to priklauso, ar jis yra geras šefas, ar ne“, – atskleidė G. Rozmanaitė

Ji tikino, kad viešbutyje įkurti barą yra tikras iššūkis: „Dėl to kuriame specialius architektūros ir dizaino sprendimus ir sieksime, kad jame lankytųsi ne vien viešbučio svečiai, bet baras taptų ir miestiečių susirinkimo vieta.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)