Išeiga: 3–4 porcijos
Laikas: 30 minučių

Ingredientai:

  • 1 indelis konservuotų lęšių
  • 200 gramų pilno grūdo makaronų
  • 125 gramų „Alpine“ sūrio
  • 1/2 saliero šaknies
  • 2 vidutinės morkos
  • 1 vidutinis svogūnas
  • 3 pomidorai
  • 2 skiltelės česnako
  • saliero žaluma
  • krapai
  • aliejus
  • 1 lauro lapas
  • 3–4 žirneliai kvapniojo pipiro
  • juodieji pipirai
  • jūros druska

Paruošimas:

Nulupkite pomidorų odelę ir supjaustykite juos kubeliais.


Daržoves supjaustykite smulkiais kubeliais, česnaką susmulkinkite.

Svogūną lengvai pakepinkite nedideliame kiekyje aliejaus. Suberkite česnaką, salierus ir morkas, maišydami kepinkite 10 minučių ant nedidelės ugnies.
Sudėkite smulkintus pomidorus ir troškinkite ant nedidelės ugnies, kol daržovės išsitroškins.

Sudėkite konservuotus lęšius, lauro lapą, kvapniuosius pipirus, pagal skonį įberkite druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų. Viską išmaišykite ir pakaitinkite.
Makaronus išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės, vandenį nupilkite.

Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Smulkiai supjaustykite saliero žalumą ir krapus.
Makaronus sumaišykite su padažu, apibarstykite sūriu, žaluma ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)