Kaip sako pikniką rengiančios „Borjomi“ prekės ženklui atstovaujančios kompanijos rinkodaros vadovė Tatjana Rudienė, pagrindinis jo tikslas – padėti vilniečiams pajusti vasaros ritmą ir suteikti jiems ir miesto svečiams galimybę nuotaikingai praleisti laiką sostinės širdyje, mėgaujantis draugų ir artimųjų kompanija, gardžiais ir naujais skoniais bei gera nuotaika, rašoma pranešime spaudai.

„Iškylų metu smagiausia matyti žmonių šypsenas ir teigiamas emocijas. Šiemet pikniko dalyvius kviečiame atrasti gardžius ir naujus skonius. Pabandykime sukurti sau ir artimiesiems nepakartojamą vakarą. Juk taip gera nors trumpam pabėgti nuo kasdienio šurmulio ir išbandyti šį tą naujo. Gyvenkite gardžiai“, – kviečia T. Rudienė.

Pikniko metu maistu rūpinsis Lietuvos BBQ kepėjų asociacija. Vilniečius jie kvies skanauti mėsainių su sausai brandinta smulkinta jautiena, idealiai tinkančia iškyloms. Šiuos ypatingai sultingos ir minkštos mėsos paplotėlius galima nepriekaištingai iškepti grilyje ir mėgautis naujausias kulinarines tendencijas atspindinčiais skoniais. Planuojama, kad mėsainiais ketvirtadienį bus pavaišinta per 3000 žmonių.

Pievoje su draugais ar šeimos nariais ant pledų įsitaisiusiems pikniko dalyviams pakilią nuotaiką palaikys Jurgio Didžiulio atliekama muzika.

Organizatoriai kviečia dalyvauti konkurse – pievelėje prie Baltojo tilto paruošti savo gardžiausio ir stilingiausio pikniko „stalą“, nufotografuoti ir atsiųsti iki 3 nuotraukų į „Borjomi Lietuva“ „Facebook“ paskyrą. Laimėtojai birželio pabaigoje bus paskelbti „Borjomi“ bei „Kitchen me“ „Facebook“ paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją