Kaip bebūtų, tai puikus braškių desertas tiek suaugusiems, tiek vaikams. Lengvai pagaminamas, puikiai atlaiko keliones į gamtą (sudėkite viską į sandarius indelius) ir labai greitai suvalgomas, nes kas gi nemėgsta braškių.
Braškių desertas
6 asmenims, 10 min.
- 300 g braškių
- 250 g maskarponės sūrio
- 1 šaukštas cukraus
- 2 šaukštai pieno
- 1/2 šaukštelio vanilės ekstrakto
- 180 g sausainių
Braškes nuplauname ir nusausiname.
Maskarponės sūrį šluotele išplakame su pienu, cukrumi ir vanilės ekstraktu iki vientisos masės.
Sausainius virtuvinio kombaino pagalba susmulkiname iki smulkių trupinių.
Braškes merkiame į maskarponę, tuomet į sausainių trupinius.
Skanaus.
„Samčio užrašai“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (6)