Saldžioji kesadilija

  • 2 tortilijų
  • 50 g varškės kepiniams
  • 1 banano
  • 3–4 aviečių
  • ½ šaukštelio malto cinamono
  • 1 šaukštelio cukraus miltelių
  • Sviesto (kepti)

1. Dvi tortilijas patepkite kepinių varške, palikdami laisvą kraštą.

2. Ant vienos tortilijos supjaustykite bananą, avietes, pabarstykite maltu cinamonu ir cukraus milteliais. Uždenkite kita puse ir kepkite įkaitintoje lietinių keptuvėje su sviestu. Apkepkite iš abiejų pusių.

3. Apkeptą kesadiliją pabarstykite cukraus milteliais.

Galite naudoti įvairiausius vaisius ir uogas – obuolius, kriaušes, braškes, šilauoges.

Tortilijų blyneliai su varškės ir bananų įdaru.

Čia galite rasti kitus receptus su tortilijomis:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)