Veido kaukės formos sausainiai

Pirkėjai gali įsigyti ne tik veido kaukės formos sausainių, bet ir tualetinio popieriaus ritinių formos tortų. Tai lengvas pasišaipymas iš visame pasaulyje kilusio tualetinio popieriaus deficito, kai dėl pandemijos supanikavę gyventojai ėmė karštligiškai pirkti šią prekę dideliais kiekiais.

Sukurti karantino tualetinio popieriaus ritinių formos tortai

Klientai iškart pamėgo šiuos šmaikščius tortus, tad kepykla jų kasdien iškepa apie du šimtus.

Pasak T. Kortuemo, būtent tualetinio popieriaus tortai padeda išlaikyti kepyklos verslą krizės metu. „Pirkėjai eina dėl jų iš proto, – sako jis. – Žmonėms patinka humoras šiais nelinksmais laikais.“

Sukurti karantino tualetinio popieriaus ritinių formos tortai

Kaip ir Prancūzijoje bei kitose šalyse visame pasaulyje Vokietijoje įvesti griežti apribojimai ir dauguma ne būtinąsias paslaugas teikiančių įstaigų buvo priverstos užsidaryti. Tačiau restoranams ir kitoms maitinimo įstaigoms, kurios ruošia maistą išsinešti, leidžiama dirbti.

Sukurti karantino tualetinio popieriaus ritinių formos tortai
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)