Šreko avižinių dribsnių pyragas su razinomis
Reikės:
- 4 puod. pilno grūdo avižinių dribsnių
- 1 puod. kokoso drožlių
- 1,5 puod. filtruoto vandens
- 1 puod. sutrintų bananų
- 1 puod. špinatų (tinka ir šaldyti, ir švieži)
- 3 saujos razinų
- 1 a. š. sodos
- 3 v.š. obuolių acto
Kaip gaminti:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
2. Avižinius dribsnius sumalkite iki miltų.
3. Į daugiafunkcinį maišytuvą supilkite avižinius miltus ir kokosų drožles.
4. Kokteilinėje suplakite bananų piurė, vandenį ir špinatus.
5. Šią masę supilkite į daugiafunkcinį maišytuvą.
6. Viską sumaišykite.
7. Suberkite razinas ir sumaišykite.
8. Sodą nugesinkite actu, supilkite į bendrą masę ir išmaišykite.
9. Supilkite masę į kepimo formą.
10. 180 laipsnių temperatūroje kepkite 35-40 minučių.
11. Atvėsinkite ant grotelių.
Skanaus!
Receptu dalijasi tinklaraštis Vegan Pipiras.