Išbandyti savo receptorius ragaujant iš net 100 skirtingų receptūrų, gamybos būdų bei technologijų sukurtų desertų, gamintų visas dvi savaites, pakvietė per 60 skirtingų salonų įvairiems skoniams turintys interjero gurmanai „Domus galerija“, rašoma pranešime spaudai.

„Desertas yra toks individualus dalykas – kaip ir interjero elementas, nesvarbu, kas jis – sofa ar šviestuvas. Jis, pirmiausiai, mūsų dėmesį patraukia forma, audiniu ir, aišku, spalva“, – mintimis dalijosi kulinarijos guru A. Ivanauskas.

Virtuvės mitų griovėjas Alfas su Ekaterina atvykusiems svečiams pasiūlė pasimėgauti daugiau nei 60 skirtingų skonių desertais, kurie sukurti žvelgiant į pasaulinio lygio dizaino daiktus. Taip, interjeras išties gali įkvėpti. Tuo neabejoja ir pati konditerė: „Mes visada žiūrime akimis. Norime, kad būtų malonu ir džiugintų akį. Tuo ir panašūs desertai bei interjero detalės.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)