Gal ir nebemadingas, tačiau visiems patinka. Gerai iškeptam karbonadui atsispirti tikrai sunku.

Pagaminti šnicelį iš tiesų yra labai nesudėtinga, beveik kaip paprastus kotletus, tik dar greičiau.

Dauguma mūsų neįsivaizduoja šviežių grybų be lašinukų ir riebaus pieniško, sviestinio ar grietinės padažo. Bet šį kartą grybus pasirinkome kaip liekną steiko akcentą ir juos paruošėme ne su riebiu padažu, o vos pakeptus ghi svieste.

Vištiena ir ananasai įvairiuose patiekaluose jau tapę klasišku deriniu. Skanaus!

Puiki idėja sotiems šeimos pietums.

Norintiems įvairovės.

Kam gi nepatinka tiesiog geras, kokybiškas naminis maistas? Dalijamės močiutės receptu, kaip iškepti gardžiausius kiaulienos kotletukus-kepsnelius.

Netikėtas garnyras prie gero kepsnio tikrai nepamaišys.

Lengvesnis ir egzotiškesnis variantas.

Šis patiekalas iškart nuteiks šventiškai.

Prašmatnu, sotu ir taip gardu.

Šis patiekalas iškart pakvies šventę į jūsų namus.

Profesionalaus virtuvės šefo Ruslano Bolgovo pasiūlymas šventiniams pietums.

„Berlyno“ kepsnius rekomenduojame valgyti su šviežių daržovių garnyru, virtomis ar keptomis bulvėmis.

Klasiškas receptas tradicinių patiekalų gerbėjams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)