riginalių idėjų siūlome pasisemti iš mūsų surinkto košių receptų rinkinuko.

Štai paprasčiausias pavyzdys, kaip iš pabodusių kruopų paruošti įmantrų ir tikrai gardų patiekalą. Tam tereikia poros netikėtai gerai derančių ingredientų.

Kas sakė, kad bulvių košė gaminama tik iš bulvių? Jau vien šios košės spalva pašnibždės joje esant ir kitų ingredientų. Pabandykite atspėti, kokių.

Receptas neįprastas tradiciniam lietuvių skoniui, tačiau tikrai vertas pabandyti. Ar galėjote pamanyti, kad prie grikių puikiausiai dera intensyvaus skonio feta?

Itin soti košė, kuria pasisotins net labiausiai išalkę. Dar vienas pavyzdys, kaip iš paprasčiausių kruopų pagaminti didžiausių pagyrų vertą patiekalą.

Tradicinės košės etalonu vadinamą avižinę košę pamilsite iš naujo, jei ją paruošite dar neišbandytu būdu. Pasirodo, ją galima išsikepti ir orkaitėje.

Šiai košei netiks laukiniai ar rudieji ryžiai. Geriausia - plikyti ar net ryžiai sušiams.

Vaikystę primenanti košė su žiupsneliu cinamono ir taip puikiai derančiais obuoliais puikiai nuteiks gerai dienos pradžiai.

Labai rudeninis receptas su šiuo metu bene populiariausia daržove - moliūgu. Būtinai išbandykite!

Dar vienas lietuvių taip mėgstamos bulvių košės receptas su paslaptingais ingredientais. Nuo šiol bulvių košė bus dar sotesnė!

Ši košė ypač patiks vaikams. Saldi ir soti šilkinė košė kaipmat pakels ūpą.

Paprasta, tačiau ne prasto skonio košė. Pagardinkite sveikuolišką patiekalą keliais gabalėliais saldaus vaisiaus ir mėgaukitės kiekvienu šaukštu.

Šis receptas - puikus būdas prisijaukinti dar vienas kruopas. Sorų skonis puikiai suskambės su ryškiaspalviu rudeniniu moliūgu.

Smaližiai šią košę sušveis vienu ypu. Gal ir ne pats sveikiausias variantas, tačiau kartais pasmaguriauti tikrai galima.

Ši košė turėtų patikti prie tradicinių skonių pratusiems lietuviams. Jei norite sočiau, paskaninkite patiekalą spirgučiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)