Šiuo receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.

Reikės:

  • pakuotės mėgstamų makaronų
  • 1 skardinės konservuoto tuno savo sultyse
  • 100 g šaldytų žirnelių
  • 1 svogūno
  • 100 ml grietinėlės
  • 50 g fermentinio sūrio
  • druskos
  • pipirų
  • 1 a. š. ghee sviesto

Gaminimas:

  1. Makaronus išvirkite taip, kaip parašyta ant pakuotės. Nuplaukite po šaltu vandeniu ir palikite kelias minutes, kad nuvarvėtų vanduo.
  2. Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepkite su 1 a. š. ghee sviesto, kol suminkštės.
  3. Sudėkite tuną ir viską dar šiek tiek pakepkite.
  4. Supilkite grietinėlę, žirnelius, pagardinkite druska, pipirais ir viską dar minutėlę patroškinkite.
  5. Makaronus sumaišykite su tuno padažu ir pilkite į kepimui skirtą indą. Viršų pabarstykite tarkuotu fermentiniu (ar kitu jūsų mėgstamu sūriu).
  6. Dėkite kepti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 15 minučių.

Skanaus!