Jums prireiks:

  • 4 kiaulienos dešrelių
  • 4 nuvalytų grybų
  • 2 nedidelių pomidorų įpjautomis viršūnėlėmis
  • 4 plonų kokybiškos šoninės griežinėlių
  • 100 g plonais griežinėliais pjaustyto juodojo pudingo
  • 420 g konservuotų pupelių
  • 2 gabalėlių sviesto
  • 4 išplaktų kiaušinių
  • jūros druskos
  • šviežiai grūstų juodųjų pipirų
  • 2–4 storesnių skrudinti skirtos duonos riekių

Paruošimo būdas

  1. Įkaitinkite elektrinį grilį. Į minimaliai pašilusią orkaitę įdėkite dvi lėkštes, kad jos neatvėstų. Dešreles, grybus ir pomidorus įpjautomis viršūnėlėmis aukštyn dėkite į didelį grilio indą ir pakiškite po griliu (tarp jo ir produktų turi likti 5 centimetrų tarpas). Kepkite apie 10 minučių, o įpusėjus procesui kepamus produktus apverskite. Paruošti ingredientai turi būti gerai iškepę ir traškūs.
  2. Konservuotas pupeles suberkite į prikaistuvį ir retkarčiais pamaišydami šildykite 2–3 minutes.
  3. Ant nedidelės kaitros dėkite prikaistuvį nesvylančiu dugnu ar keptuvę. Ištirpinkite gabalėlį sviesto, supilkite kiaušinių masę, pabarstykite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišydami kepkite, kol bus paruošta. Nuimkite nuo kaitros.
  4. Duonos riekes dėkite į skrudintuvą, ant šiltų lėkščių išdėliokite dešreles, grybus, pomidorus, šoninę, juodąjį pudingą ir pupeles.
  5. Kai skrebučiai bus paruošti, tepkite ant jų sviesto, dėkite į lėkštes, o ant viršaus klokite keptų kiaušinių sluoksnį.
  6. Pusryčius tiekite su mėgstamu padažu ir puodeliu garuojančios arbatos.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)