Jums prireiks:
- 4 kiaulienos dešrelių
- 4 nuvalytų grybų
- 2 nedidelių pomidorų įpjautomis viršūnėlėmis
- 4 plonų kokybiškos šoninės griežinėlių
- 100 g plonais griežinėliais pjaustyto juodojo pudingo
- 420 g konservuotų pupelių
- 2 gabalėlių sviesto
- 4 išplaktų kiaušinių
- jūros druskos
- šviežiai grūstų juodųjų pipirų
- 2–4 storesnių skrudinti skirtos duonos riekių
Paruošimo būdas
- Įkaitinkite elektrinį grilį. Į minimaliai pašilusią orkaitę įdėkite dvi lėkštes, kad jos neatvėstų. Dešreles, grybus ir pomidorus įpjautomis viršūnėlėmis aukštyn dėkite į didelį grilio indą ir pakiškite po griliu (tarp jo ir produktų turi likti 5 centimetrų tarpas). Kepkite apie 10 minučių, o įpusėjus procesui kepamus produktus apverskite. Paruošti ingredientai turi būti gerai iškepę ir traškūs.
- Konservuotas pupeles suberkite į prikaistuvį ir retkarčiais pamaišydami šildykite 2–3 minutes.
- Ant nedidelės kaitros dėkite prikaistuvį nesvylančiu dugnu ar keptuvę. Ištirpinkite gabalėlį sviesto, supilkite kiaušinių masę, pabarstykite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišydami kepkite, kol bus paruošta. Nuimkite nuo kaitros.
- Duonos riekes dėkite į skrudintuvą, ant šiltų lėkščių išdėliokite dešreles, grybus, pomidorus, šoninę, juodąjį pudingą ir pupeles.
- Kai skrebučiai bus paruošti, tepkite ant jų sviesto, dėkite į lėkštes, o ant viršaus klokite keptų kiaušinių sluoksnį.
- Pusryčius tiekite su mėgstamu padažu ir puodeliu garuojančios arbatos.