Reikės:

6 trumpavaisių arba 2 ilgavaisių agurkų

2 šalotinių svogūnų

2 a. š. jūros druskos

2 a. š. garstyčių sėklų

0,5 a. š. ciberžolės mitelių

2 anyžiaus žvaigždučių

75 g cukraus pudros

150 ml acto

Gaminimas:

  • Agurkus supjaustykite išilgai maždaug piršto storio juostelėmis.
  • Nulupkite ir susmulkinkite svogūnus.
  • Agurkus ir svogūnus sudėkite į kiaurasamtį, apibarstykite druska ir palaikykite pastovėti. Po 45 min. gerai nuplaukite vandeniu.
  • Visus likusius ingredientus užvirkite atskirame puode. Maišykite, kol ištirps cukrus.
  • Sudėkite agurkus stačiai į stiklainį, užpilkite marinatu, užsukite dangteliu ir palikite pastovėti mažiausiai parai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)