„Visą dieną pliaupė lietus, bet nulijus atsivėrė patys gražiausi vaizdai, kuriuos matėme skrisdami 1 km aukštyje. Neįtikėtinas jausmas praskristi virš savo namų, o dar įspūdingiau – gaminti tokiame aukštyje. Bet aš, matyt, nespėjau gimti, o jau turėjau norą gaminti visą laiką“, – pranešime cituojamas A. Ivanauskas.

Šis skrydis jam ir VMG komandai – vienas iš pasiruošimo etapų kitą savaitę laukiančiam iššūkiui.
„Šiuo metu ruošiuosi pirmajam savo rekordui. Po savaitės vesiu 24 valandas, be jokios pertraukos, trunkantį kulinarinį šou. Viskas bus transliuojama gyvai, o žiūrovai turės unikalią galimybę pamatyti, kaip gimsta pasaulyje apdovanoti VMG leidiniai. Per tas 24 valandas ne tik kalbinsiu šou svečius, bet ir pagaminsiu daugiau nei 50 patiekalų“, – atskleidžia A. Ivanauskas.

Oro balione gamintų krevečių ir meliono salotų receptas

Reikės:

½ didelio meliono
traškių salotų lapų
150 g virtų krevečių
100 g virtų bolivinių balandų
1 avokado
šlakelio citrinos sulčių
1 didelio mango
žiupsnelio maltos saldžiosios paprikos
šlakelio Tabasko padažo
šlakelio alyvuogių aliejaus

Gaminimas:

1. Melioną perpjaukite pusiau ir lengvai išskobkite, supjaustykite plonomis skiltelėmis.
2. Į melioną sudėkite plėšytus salotų lapus, krevetes, meliono skilteles.
3. Apibarstykite bolivinėmis balandomis.
4. Uždėkite su citrinos sultimis trinto avokado (gvakamolės), ½ smulkiai pjaustyto mango su žiupsneliu maltos saldžiosios paprikos ir apšlakstykite Tabasko padažu.
5. Apšlakstykite mango padažu, kuriam paruošti sutrinkite gabalėlį mango su alyvuogių aliejumi.

Šaltinis
Temos
It is forbidden to copy the text of this publication without a written permission from DELFI.
DELFI EN
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)