„Visą dieną pliaupė lietus, bet nulijus atsivėrė patys gražiausi vaizdai, kuriuos matėme skrisdami 1 km aukštyje. Neįtikėtinas jausmas praskristi virš savo namų, o dar įspūdingiau – gaminti tokiame aukštyje. Bet aš, matyt, nespėjau gimti, o jau turėjau norą gaminti visą laiką“, – pranešime cituojamas A. Ivanauskas.
Šis skrydis jam ir VMG komandai – vienas iš pasiruošimo etapų kitą savaitę laukiančiam iššūkiui.
„Šiuo metu ruošiuosi pirmajam savo rekordui. Po savaitės vesiu 24 valandas, be jokios pertraukos, trunkantį kulinarinį šou. Viskas bus transliuojama gyvai, o žiūrovai turės unikalią galimybę pamatyti, kaip gimsta pasaulyje apdovanoti VMG leidiniai. Per tas 24 valandas ne tik kalbinsiu šou svečius, bet ir pagaminsiu daugiau nei 50 patiekalų“, – atskleidžia A. Ivanauskas.
Oro balione gamintų krevečių ir meliono salotų receptas
Reikės:
½ didelio meliono
traškių salotų lapų
150 g virtų krevečių
100 g virtų bolivinių balandų
1 avokado
šlakelio citrinos sulčių
1 didelio mango
žiupsnelio maltos saldžiosios paprikos
šlakelio Tabasko padažo
šlakelio alyvuogių aliejaus
Gaminimas:
1. Melioną perpjaukite pusiau ir lengvai išskobkite, supjaustykite plonomis skiltelėmis.
2. Į melioną sudėkite plėšytus salotų lapus, krevetes, meliono skilteles.
3. Apibarstykite bolivinėmis balandomis.
4. Uždėkite su citrinos sultimis trinto avokado (gvakamolės), ½ smulkiai pjaustyto mango su žiupsneliu maltos saldžiosios paprikos ir apšlakstykite Tabasko padažu.
5. Apšlakstykite mango padažu, kuriam paruošti sutrinkite gabalėlį mango su alyvuogių aliejumi.