Šou atidarymo metu, kuris vyks tiesiogiai iš namų, Alfas jums paruošė siurprizų ir neįtikėtiną staigmeną – jūs, net neišėję iš savo virtuvės, turėsite galimybę tapti laidos autoriumi! Tai bus soti vakarienė, skirta 4–5 žmonėms: karštos traškios kesadilijos su ypatingu įdaru, azijietiškos salotos su jautiena, firminis Alfo citrininis viščiukas ir slyvų / persikų trupiniuotis su ledais. Tik neišsigąskite! Turite bent minimalių gaminimo įgūdžių? Alfas tikrai pasirinko tokius patiekalus, kurie visada pavyks iš pirmo karto. „Sudariau tokį vakarienės meniu, kad jei gaminsite ir pirmą kartą, jums neišvengiamai pavyks“, – drąsina Alfas, sakydamas, kad pagal jo receptus pagaminti bus itin paprasta. Produktus vakarienei įsigyti rasite čia.

Alfo didysis kulinarinis šou

Virtuvės šefas žino, kaip patobulinti lietuvių taip mėgstamus patiekalus, tad kiekvieną antradienį Alfas atskleis kur kas įdomesnes populiariausiųjų versijas. Balandėliai, kugeliai, tinginiai ar varškėčiai čia transformuosis akyse ir taps išmoningais, bet pagaminamais tikrai lengvai, o svarbiausia – žaibiškai ir superskaniai.

„Aš pats esu iš tų žmonių, kurie ne itin mėgsta ilgai gaminti, todėl visi skubantys laidoje tikrai atras greitų receptų, kuriuos galės pritaikyti savo namų virtuvėje, gamindami su namiškiais ir bičiuliais“, – sako Alfas ir užtikrina, kad trečiadieninės laidos bus skirtos būtent tiems, kurie ieško TOP patiekalų iš lengvai randamų ingredientų. Šioje rubrikoje virtuvės šefas užkariaus tiek smaližių, tiek vegetarų ar mėsos mylėtojų širdis.

Alfas parodys, kaip vieną kurį jūsų turimą ingredientą pritaikyti keliems visiškai skirtingiems patiekalams. Turite aštraus padažo, bet manote, kad jis tinka tik mėsai pagardinti? Virtuvės šefas jus nustebins!

Alfo didysis kulinarinis šou

Visa tai tradiciškai vainikuos šeštadieniais rodoma tiesioginė laida, kurioje jos vedėjas Alfas kalbins savo srities specialistus: maisto ekspertus, dietologus, medikus, taip pat apžvelgs visą praėjusią savaitę. „Kartu su laidos svečiais kaskart gvildensime labai aktualią kulinarinę temą, kalbėsime aiškiai ir kad kiekvienas suprastų, taip pat atsakysime į dažniausiai žiūrovų užduodamus klausimus.“ O taip pat – nauja šeštadieninė rubrika „Skonio turnyras“, kurio metu Alfas svečius įtrauks į aklą degustaciją – nes skonius atrasti bei juos atpažinti yra ne tik svarbu, o būtina.

Alfo didysis kulinarinis šou

Tai – ilgiausia kulinarinė laida Lietuvos istorijoje, įgyvendinama kartu su DELFI. Šis projektas būtent dėl to ir vadinamas didžiuoju kulinariniu šou, nes sulaukė milžiniško jūsų, žiūrovai, susidomėjimo, komentarų, o svarbiausia – gardžiausių emocijų. Norite keliauti, bet šiuo metu tam tiesiog nėra galimybių? Su Alfu keliaukime po skonių pasaulį, atsidurdami vis kitoje šalyje!

Alfo didysis kulinarinis šou
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją