Beveik metus rekonstrukciją vykdęs baras pakeitė ne tik logotipą, patalpų išplanavimą, bet ir interjero stilių. Nors šis baras visada buvo spalvingas, dabar jo sienas puošia sodrios, puikiai suderintos ir baro dvasią atspindinčios spalvos, kietus baldus pakeitė komfortiški retro stiliaus foteliukai, o gyvybe baro erdves užpildyti padėjo gerai žinomos florisčių komandos augalų instaliacijos.

Kultinis Kauno baras

Nors baras atsisakė porelių pamėgtos 4-os salės, dabar patalpų centru tapo sraigtiniai laiptai, kurie veda į rūsį. Rūsyje – išganymas nostalgiškai šio baro laikus prisimenantiems svečiams: erdvė rezervacijoms ir atviras alaus sandėlis, kuriame galima pamatyti kelionę nuo statinės, iki bokalo.

Kultinis Kauno baras

„Mūsų tikslas, kad čia norėtų ir galėtų ateiti laisvi, kultūringi, išprusę, tačiau nuoširdumą vertinantys žmonės – stengėmės, kad tai atsispindėtų mūsų interjere, aptarnavimo kultūroje ir meniu“, – teigia du barus valdančios įmonės direktorė Virgita Kuprėnienė.

Kultinis Kauno baras

Anksčiau užsidarymą visiems laikams planavę baro atstovai tvirtina, kad atsiradus progai pakeisti baro veidą tiesiog negalėjo atsisakyti tokios galimybės. „Ilgai siekėme, kad tai taptų tokia vieta, į kurią būtų malonu atsivesti verslo partnerius ar tėvus, dabar tai tampa realybe“, – teigia baro atnaujinimo projektą vystęs Žilvinas.