Šiuo laikotarpiu gimė mano nauja laida „Alfas vienas namuose“. Norėjau būti arčiau jūsų, norėjau būti su tais, kurie nori su manim betarpiškai bendrauti ir matyti, kaip nesudėtinga pagaminti mano laidose rodomus patiekalus“, – sako iš laidos gimusios naujosios kulinarinės knygos autorius virtuvės šefas Alfas Ivanauskas.

Ši knyga – ne popieriuje. Ji – pirmoji Alfo elektroninė knyga: kad ir kur bebūtumėte – savo telefone ar kompiuteryje – galite ją atsiversti ir pažiūrėti. Ši knyga – gyva. Jei ją atsiversite po savaitės ar mėnesio, pamatysite mažesnius ar didesnius pakeitimus. Čia rasite daugiau nei 120 receptų, originalių patarimų panaudojant ingredientus, ažiotažo sulaukusius žiūrovų dievinamus patiekalus, naujus dar niekur nematytus ir nepublikuotus receptus, o svarbiausia – tai nemokama dovana Lietuvos žmonėms.

Alfo Ivanausko knyga

Kaip bananas gali virsti skaniausiu marinatu vištienai? Vos su 1 kiaušiniu iškepti puriausius naminius varškėčius? Įmanoma ir tai! Duonos kepimas gali virsti vienu malonumu. Gomurį glostantys naminiai čeburekai ir patys traškiausi bulviniai blynai. Kaip išsikepti patį skaniausią ir šlapiausią aguonų pyragą? Tik čia atskleidžiamos visos gaminimo gudrybės ir subtilybės!

Alfo Ivanausko knyga

Analogų neturinti „Alfas vienas namuose“ laida, sulaukusi daugiau nei 3 000 000 peržiūrų, tapo kūnu ir virto knyga, kurios tikslas – paskatinti žmones kūrybiškai žvelgti į savo produktus, ką ir parodė Alfas, sukėlęs didžiulę susižavėjimo ir susidomėjimo bangą: „Ši knyga – ne tik receptų knyga. Šis mano pasakojimas – apie tai, kaip man pavyksta išlaisvinti savo vidinį aš. Kaip pamilti save ir savo gyvenimą. Kaip nejausti kaltės ir būti laimingam. Kaip ne reikalauti, o išmokt duoti ir nesitikėti gauti. Maistas mus suartina, maistas mus keičia, maistas mus apsaugo, maistas mums suteikia gyvybę, bet maistas mus padaro laimingus ir nepriklausomus. Nes mokėjimas gaminti – tai galimybė valgyti tai, ką nori, o ne tai, kas yra.“

Knygoje – nuo lengvų, paprastai pagaminamų užkandžių iki žaibiškų kepsnių, desertų ir šeimai bei draugams skirtų patiekalų. Visi receptai sukurti atsižvelgiant į žmonių prašymus, norus bei lūkesčius – tokiu būdu paliečiamos skirtingos auditorijos: nuo viengungių iki daugiavaikių šeimų, nuo žmonių, kurie netoleruoja mėsos, iki jos dievintojų, nuo desertų mėgėjų iki tų, kurie ieško sveikesnių alternatyvų.

„Eksperimentuokite ir kas savaitę laukite iš manęs vis naujų staigmenų šioje knygoje“, – šypsosi knygos autorius Alfas.

Alfo Ivanausko knyga
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)