Alfas pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 20.30 val. parodys, kaip originaliai pasigaminti vasariškiausius patiekalus: šaltas sriubas, grilio patiekalus, desertus gamtoje, ledus ir kitus gardžiausius šiltojo sezono patiekalus. Pirmojoje laidoje laukia trys skirtingos agurkų sriubos versijos: iš šviežių, sūdytų ir raugintų, taip pat – ypatinga šalta sriuba su silke ir instrukcijos, kaip ant šakos iškepti duoną.

O kitose laidose taip pat sužinosite ne vieną netikėtą receptą ir patarimą. Kaip bananas gali virsti skaniausiu marinatu vištienai? Vos su 1 kiaušiniu iškepti puriausius naminius varškėčius? Gomurį glostantys naminiai čeburekai ir patys traškiausi bulviniai blynai. Kaip išsikepti patį skaniausią ir šlapiausią aguonų pyragą? Tik Alfo laidose atskleidžiamos visos gaminimo gudrybės ir subtilybės.

Naują, vasara kvepiančią laidą pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 20.30 val. žiūrėkite per televiziją Delfi TV.

Alfas Ivanauskas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)