Naminis mėsainis su vištiena


2 vnt. reikės:

  • 2 gabalėlių vištienos filė (~po 120 g)
  • žiupsnelio druskos
  • žiupsnelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • 1 kiaušinio
  • 30 g panko džiūvėsėlių
  • aliejaus (kepti)
  • 1 mango
  • 1 ilgavaisio agurko
  • 1–2 aitriųjų paprikų
  • 3–4 šakelių kalendrų
  • 1 raudonojo svogūno
  • ½ citrinos sulčių
  • 2 bandelių mėsainiams
  • salotų lapų
  • 1 pomidoro
  • majonezinio padažo


1. Vištieną lengvai pamuškite, pasūdykite, pabarstykite pipirais, apvoliokite kiaušinio plakinyje ir po to panko džiūvėsėliuose. Kepkite keptuvėje su aliejumi. Iškepusią vištieną nusausinkite ant popierinių rankšluosčių.

2. Smulkiai supjaustykite mangą, ilgavaisį agurką, paprikas ir žalumynus. Sumaišykite su smulkiai supjaustytu raudonuoju svogūnu. Pašlakstykite citrinos sultimis ir viską sumaišykite.

3. Paskrudinkite mėsainių bandeles.

4. Ant šiltos bandelės dėkite salotų lapų, supjaustytų pomidorų, vištieną, majonezinį padažą, mangų ir agurkų salsą, uždenkite kita bandelės puse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)