• 400 g lašišos filė
  • 100 g šviežių aviečių
  • 50 g kalendrų grūdelių
  • 2 skiltelių česnako
  • ½ žaliosios citrinos
  • Po 1 šaukštą cukraus ir druskos


1. Avietes suberkite į indą ir užpilkite po šaukštą cukraus ir druskos. Taip pat suberkite kalendrų grūdelius ir išspauskite žaliąją citriną.

Pasmulkinkite česnaką ir taip pat sudėkite į puodą prie visų produktų.

2. Šiek tiek patrinkite šaukštu masę ir dėkite ją ant lašišos.

3. Leiskite pasimarinuoti per naktį ir ryte džiaukitės gardžiais sumuštinukais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)