Parduotuvėje bus prekiaujama tik lietuviška mėsa. Čia bus galima įsigyti nuo kiaulienos iki ekologinio ūkio elnienos ar ėrienos, putpelių ar brandintos jautienos.

Grilio paslaugų taškas

„Kartas nuo karto atsivešime ekskliuzyvinės jautienos. Iš tokio ūkio, kur žiūrima kuom šeriama, kokie naudojami pašarai, kokio amžiaus gyvulys, koks mėsos marmuringumas – kad mėsa turėtų ir riebalo, ir raumens.

Pas mus mėsa bus paruošta vartojimui. Jos niekaip nebereikės apdirbti namie. Galima pasirinkti ir marinuotą, o jei žalia, kaip pvz. šonkauliai – tai bus ir plėvė nuimta, beliks įtrinti prieskoniais.

Tai yra natūrali tendencija, kai žmonės nebeturi laiko ir nori iškart kepti griliuje“, – teigė mėsos parduotuvės savininkas Mykolas Lučiūnas.

Pavyzdžiui, elnienos kilogramas kainuos nuo 10 iki 35 eurų. Priklauso, kokią mėsos dalį žmonės išsirinks.

„Čia galės apsipirkti įvairias pajamas turintys žmonės – ir mažas, ir turintys aukštesnes. Mėsos kainos – nuo 5 iki 50 eurų, priklausomai, ką jie norės gaminti. Čia prekių ras ir gurmanai, jei troškiniams – ras ir nebrangios mėsos. O ateityje čia bus prekiaujama net bobutės kotletais“, – teigė renginio organizatorius ir bendruomenės „Lithuania Grilling and Smoking“ įkūrėjas Tomas Petryla.

Grilio paslaugų taškas

Atidarymo proga susirinkusių svečių nosis kuteno malonus burgerių kvapas. Čia buvo kepami milžiniški burgerio tortai bei pristatoma grilinimo įranga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)