Kaip atsiųstame pranešime sako naujos knygos autorė, toks jos sprendimas virto geriausiu darbu pasaulyje.

„Prieš penkerius metus pradėjau rašyti kulinarinį tinklaraštį „Ant medinės lentelės“. Ilgainiui rašymas apie maistą man tapo itin miela veikla, todėl netrukus savo darbo vietoje svajodavau apie tai, ką gaminsiu tą dieną, su kuo derinsiu produktus, kaip juos patieksiu ir pan. Ilgainiui šios mintys užgožė visas kitas, todėl supratau, kad maisto gaminimas yra mano kelias į laimingą gyvenimą“, – pasakoja autorė.

K. Pišniukaitė atskleidžia tuo metu užėmusi gana aukštas pareigas ir net uždirbdavusi daugiau nei bendraamžiai, tačiau dėl to nesijautusi laiminga.

„Visada svajojau atrasti mylimą veiklą ir laukti pirmadienių, o ne verkti prieš juos. Bijojau gyventi tik savaitgaliais, todėl kai tik pajutau, kad tokią veiklą atradau – neliko nei baimių, nei abejonių“, – prisipažįsta K. Pišniukaitė.

K. Pišniukaitė

Šiandien maisto tinklaraštininkė savo aistra maistui dalijasi su daugiau nei 60 tūkstančių sekėjų. Tinklaraščio pavadinimu pavadinta receptų knyga, anot autorės, skirta šiuolaikiškam žmogui – tam, kuris nemėgsta rutinos virtuvėje ir nori atrasti naujus skonius, kurdamas juos iš kasdienių ir įprastų produktų.

„Mityboje svarbiausia – balansas, sveikas požiūris ir įsiklausymas į savo kūną, o ne madų vaikymasis. Dėl šios priežasties savo knygoje aprašytais receptais noriu parodyti, kad subalansuota mityba nėra tik virta vištos krūtinėle ir garinti brokoliai – patiekalų pasirinkimo įvairovė didžiulė. Be to, gyvename laikais, kai produktų pasiūla tokia didelė, tad kam valgyti nuobodžiai ir vis tą patį?“ – klausia maisto tinklaraštininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją