„Vakarietiškas“ bistro modelis

Vėlyvi pusryčiai, azijiečių, amerikiečių bei tradicinės – lietuvių virtuvės įvairovė bei galimybė pačiam nuspręsti, kokio dydžio bus tavo porcija šiandien – visa tai siūlo naujas, verslo parke „Aušra“ įsikūręs bistro „Spaustuvė“.

„Tai dar vienas atsigavusio stoties rajono ženklas“, – šypsosi pirmieji bistro lankytojai apžiūrinėdami ne tik bistro „Spaustuvė“, bet ir naujo verslo parko „Aušra“ zonas: edukacines, sveikatingumo ar meno erdves. Čia kuriasi ne tik modernūs biurai, bet ir grožio salonai, pirtys, baseinas, o Socialinių mokslų kolegijos (SMK) studentams ši vieta jau tapo ir žinių šventove.

Bistro „Spaustuvė“

„Keliaudama po pasaulį visada žavėjausi „užsienietiška“ bistro kultūra, kai klientas gali pats nuspręsti savo porcijos dydį bei jos sudėtį. Dabar ypač populiarus ne tik principas „moku už svorį“, bet ir pasirinkimo įvairovė: daugybė šviežių daržovių, skirtingų padažų ir galimybė viską derinti. Būtent tai pirmieji Kaune ir siūlome bistro „Spaustuvė“, – pasakoja bistro įkūrėja Daiva Gronskienė. Bistro „Spaustuvė“ bet kurio patiekalo 100 g porcija kainuoja 0,95 euro centus.

Nuo azijietiškų troškinių iki gardžių mėsainių

„Dar vienas šiuolaikinio bistro principas – kuo didesnė įvairovė. Būtent todėl neapsiribojome tik lietuviška virtuve: meniu sukūrėme didelį azijietiškų troškinių, makaronų pasirinkimą, mėsainius su mūsų pačių kepta mėsa, įvairiausias trintas sriubas, platų daržovių, padažų, garnyrų spektrą“, – vardija D. Gronskienė.

Bistro „Spaustuvė“

„Kaip ir minėjau, svarbiausia, kad čia niekas nevaržo pasirinkimo laisvės: bistro – kaip gerame Turkijos viešbučio restorane su „viskas įskaičiuota“, – šypsosi D. Gronskienė.

Subalansuota skubantiems, bet pamėgs ir programuotojai

„Pastebėjome, kad bistro traukia tiek čia pat esančios SMK studentus, tiek vadinamuosius freelancerius: daugelis verslo parko „Aušra“ darbuotojų yra programuotojai ar kiti neįprastu laiku dirbantys „pelėdos“, todėl jiems siūlomi vėlyvieji pusryčiai.

Beje, norintys dar labiau pasisaldinti būsimą dieną gali gardžiuotis kava bei vietoje keptu grietiniuočiu ar spurgomis“, – apie naują vietą kauniečiams ir miesto svečiams pasakoja D. Gronskienė.

Bistro „Spaustuvė“

Pavadinimas bistro „Spaustuvė“ verso parke „Aušra“ pasirinktas neatsitiktinai – pastate seniau veikė legendinė spaustuvė „Aušra“. Naujasis verslo parkas – gyvybingo stoties rajono tęstinumas.

Bistro „Spaustuvė“ rasite adresu Vytauto pr. 23, verslo parkas „Aušra“.

Užsukti čia galite nuo 11 val. iki 15.30 val., vėlyvi pusryčiai laukia nuo 8.30 val.