Pradėjau apie šventes, nes šiandienos mano pietų pertraukos apžvalga susijusi būtent su jomis.

Vieną rytą įsijungus socialinį tinklą „Facebook“ mano akis patraukė nuotrauka su sultingu mėsainiu ir užrašu, kad tą dieną yra minima Tarptautinė mėsainių diena! Plačiai nusišypsojau, nes supratau, kad mano pietų vieta jau labai aiški – vyksiu valgyti mėsainių.

Pakalbinau savo kolegas ir mes visi išvykome atšvęsti tokios svarbios progos į greito maisto restoraną „Meatbusters“.

Kasdien šioje vietoje yra ruošiamas skirtingas pietų derinys, bet principas išlieka vienodas – už 4,99 EUR jūs gausite dienos sriubos, dienos burgerį ir atsigerti. Tądien, kada lankėmės, pietums valgėme barščių sriubą, burgerį su jautienos maltinuku ir dar gavome buteliuką pomidorų sulčių.

Greito maisto restoranas „Meatbusters“

Aš kasdien pietauju skirtingose vietose, turiu ir galiu lyginti vietas tarpusavyje, tad čia iš karto svarbu paminėti mane pozityviai nustebinusią kainodarą, kuri nedidėja augant šios vietos populiarumui. Mano nuomone, už tokią kainą jūs gaunate labai puikius pietus (žinoma, jeigu mėgstate burgerius). O dabar tradiciškai atsakymai į pagrindinius tris klausimus.

Ar skanu? Po šių mano pietų jau praėjo kelios dienos ir dabar net nesugalvoju, ką galėčiau parašyti apie pirmąjį patiekalą – barščių sriubą. Tiesa, aš ją suvalgiau, ji nebuvo per karšta ar šalta, ingredientų joje netrūko, bet kad skonis būtų kažkaip specialiai įsiminęs – ne. Užtat sulaukus burgerio, jokia sriuba nebebuvo įdomi.

Greito maisto restoranas „Meatbusters“

Dienos burgeris su jautienos maltinuku nuotraukoje atrodo tikrai gerai, bet kad taip gerai bus ir su jo skoniu, nesitikėjome. Viskas puikiai suderinta, iškepta, pakepta, kad prieš valgant su rožinėmis pirštinaitėmis (daugiau – prie įdomybių) buvo privalu atlikti mano ir burgerio fotosesiją! Nuotraukų rezultatus galite įvertinti, o skaniuosius burgerius vertinti kviečiu atvykti patiems.

Greito maisto restoranas „Meatbusters“

Ar greita? Atvykome labai tradiciniu pietautojų metu – apie 12 val., kada lankytojų netrūko, o personalo gal ir galėjo būti daugiau. Bet suprantu, negali žinoti, kurią dieną pas tave bus svečių antplūdis (net ir per Tarptautinę burgerių dieną), o kada teks patiems prisigalvoti veiklos, kad nekankintų nuobodulys.

Mes palaukėme eilėje, palaukėme užsisakyto maisto, bet buvo verta ir tai mūsų visų neatbaidė sugrįžti čia dar kartą. Mūsų pietūs truko truputį daugiau nei valandą.

Kas įdomu? Kainodarą jau pagyriau, o toliau pagyrimai keliauja spalvingam valgymo sprendimui. Taip, teisingai parašiau, nes čia burgerius galėsite valgyti su spalvotomis vienkartinėmis pirštinėmis, kurios padės jums neišsipurvinti (rankas plauti prieš ir po vis tiek rekomenduoju).

Roberta Venclovienė

Kol mus dar lepina pakankamai šilti orai, čia pietauti galima įrengtoje lauko terasoje, o vėliau prisėsti galėsite tik nedidelėje, bet labai spalvingoje, įvairių komiksų išmargintoje salėje.

Trumpa išvada. Visi likome tokie super patenkinti savo sprendimu, kad burgerių diena gali būti ir dažniau.

Greito maisto restoranas „Meatbusters“ dirba adresu Kauno g. 35, Vilnius. Darbo laikas šiokiadieniais 11:00–22:00, šeštadienį 12:00–22:00, o sekmadienį darbą baigia 20:00 val.
Facebook paskyra.