Jei saugotės to, kas patiekiama ore, jums gali būti geriau skrydžio metu mėgautis pačių pasigamintais valgiais. Taip elgiasi ir britų virėjas Jasonas Athertonas, kuris mokėsi pas garsųjį Gordoną Ramsay. Šefas prisipažįsta, kad dažniausiai stengiasi išvengti oro linijų patiekiamo maisto.

„Mano mėgstamiausios – šaltos baltyminės salotos iš virtos lašišos, šiek tiek terijakio padažo ir šviežių čili bei blanširuotų daržovių. Paruošus jas namie ir valgant po 6 ar 7 valandų lėktuve jos vis dar išlieka geros“, – teigė jis „LiveMinth“. Verta paminėti, kad šis vyrukas kasmet nuskrenda po 500 000 mylių.

Vis dėlto geriausią patarimą, kaip pats teigia, J. Athertonas išgirdo tiesiai iš garsiojo aktoriaus Jude'o Law lūpų. „Jude'as man patarė visada su savim turėti tabasko padažo – lėktuve patiekiamas maistas beskonis, o tai jam suteikia šio to ypatingo“, – pasidalijo šefas.

Ir nors garsusis šefas sakosi laisvai galintis ištverti 12 valandų lėktuve vien su naminiu maistu, jo skrydis į Australiją, užtrunkantis 24 valandas, tampa tikru iššūkiu. „Tokiu atveju valgau oro linijų patiekalus su daug baltymų ir daug mano paties tabasko“, – atskleidė vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)