Organizatorių teigimu, ši gurmė erdvė – didžiausia Baltijos šalyse. Skambant gyvai muzikai kviestiniai svečiai turėjo galimybę pasimėgauti gurmė meistrų sukurtais delikatesais.

Pati someljė mokyklą baigusi prekybos centro „Panorama“ vadovė Birutė Kalanovaitė sveikino gausiai susirinkusius vakaro dalyvius ir patikino, kad toks susidomėjimas naujais gastronomijos namais – tai įrodymas, kad lietuviams jau nebepakanka greitmaisčio, subrendome gurmaniškiems produktams.

Gastronomijos namai „Gourmet Panorama“

„Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje, populiarėja gurmė, lėto maisto kultūra, vis daugiau dėmesio skiriama produktų kilmei, gamybos procesui, ekologiškumui. Tai, ką sukūrėme šioje erdvėje, yra kokybiškos, įvairios, sveikos ir spalvingos mitybos manifestas“, – teigė B. Kalanovaitė.

Renginyje apsilankiusi Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė sakė: „Tokios erdvės ne tik pamalonina mūsų skonio receptorius, bet ir praturtina kultūriškai, ragina eksperimentuoti virtuvėje. Čia – ispaniški kumpiai, prancūziški sūriai ir vynai, ekologiškos jūrų gėrybės, egzotiški vaisiai“, – sakė E. Šiškauskienė.

Gastronomijos namai „Gourmet Panorama“

Gastronomijos namai po vienu stogu sujungė 20 kokybiško maisto parduotuvių, kuriose gausu mėsos, žuvies, jūrų gėrybių, išskirtinių gėrimų, kepinių, desertų, ekologiško maisto iš viso pasaulio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)