Man sunku suprasti žmones, kurie prabėgomis perkanda pastovėjusią bandelę ir užgeria ją gurkšniu šaltos kavos. Žinoma, taip gali nutikti ir man, kai dėmesį atima vaikai, tačiau stengiuosi, kad tai nesikartotų. Taip, mes visi labai skubame, bėgame, koncentruojamės į darbus, tačiau stengiuosi sąmoningai bent keliolikai minučių sustoti ir pabūti čia ir dabar su skaniu šiltu maistu ir kava. Taip, reikia tiek nedaug.

• my cofees and my teas always must be served in nice cups. I like @leidyklaniekorimto a lot ☕️☕️ •

A post shared by Agne Gilyte (@agne_gilyte) on Nov 12, 2017 at 2:10am PST

Mano TOP pasirinkimai pusryčiams:

Be abejonės – košės. Su natūraliomis uogomis ar vaisiais, žiemą – su saldžia uogiene, bananu ar cinamonu. Arba su avokadu ir šiek tiek druskos. Iš vakaro ją užsimerkiu, tad ryte telieka ją vos vos pašildyti.

Esu pametusi galvą dėl Benedikto kiaušinių. Nemoku jų gaminti, todėl man kaskart šventė, kai pusryčiauju ne namuose. Spėkite, ką užsisakau? Be galo svarbu, kad jie būtų puikiai paruošti, visuomet juos užsisakau su lašiša.

Iš vaikystės likusi nostalgija visiems virtiems arba keptiems varškėtukams. Kol kas man pačiai dar nepavyksta pagaminti tokių tobulų, kaip mamos ar močiutės, tačiau mokausi, o mano vyrai kantriai ragauja mano eksperimentus.

Dievinu blynus. Na ir kas, kad jie prieštaringai vertinami visų dietologų, aš mėgstu gyventi be galvos skausmo dėl kalorijų. Svarbiausia žinoti, kada jais lepintis. Pusryčiai – puikus metas blynams. Dievinu tokius, kokius kepa mano močiutė – širdelės formos su uogomis ar natūraliu jogurtu.

Na, o keliaujant mane labiausiai pradžiugina paprastas prancūziškas batonas su sūriu sviestu ir abrikosų džemu. Taip paprastai prancūziškai romantiškai.

• this + apricot jam = amazing Monday breakfast •

A post shared by Agne Gilyte (@agne_gilyte) on Nov 19, 2017 at 11:16pm PST

Tad kviečiu visus atsikelti bent 20 minučių anksčiau, pasigaminti šviežius, šiltus ir kvepiančius pusryčius arba nueiti su vyru ar drauge į jaukia kavinę ir bent pusę valandos ryte skirti šiam nuostabiam ritualui.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)